Aplicatii mobile care te pot ajuta sa ajungi intr-o clipa dintre cele mai importante muzee din tara

18 decembrie 2019
Autor:
IXPR DEVELOPMENT& CONSULTING SRL

Dezvoltarea aplicatiilor mobile joaca un rol deosebit de important in promovarea identitatii culturale romanesti, fiind una dintre cele mai rapide modalitati prin care utilizatorul se poate conecta instant si sa afle intr-o fractiune de secunda informatiile culturale dorite. 

Aplicatiile mobile dezvoltate de AICC (Asociatia de Identitate Culturala Contemporana) sunt  mai mult decat niste simple navigatoare pe harta, desi principala functie a acestora este acela de a ghida turistii spre muzeele unde doresc sa ajunga.

 

Informatii despre muzeul Hartii si Cartii la tine in buzunar

 

 Aceste aplicatii culturale, dezvoltate cu ajutorul echipei Gemini Solutions, afiseaza informatii importante despre punctele turistice importante, asa cum sunt muzeele, precum orarul de functionare, pretul biletelor de acces, reguli de respectat in momentul in care se viziteaza locatiile respective, etc.. Fiecare edificiu are inclusiv o scurta descriere privind istoricul, asadar, cei care utilizeaza aplicatiile mobile pentru muzee vor putea sa afle mai multe despre locatiile vizitate. 

 

Muzeele si aplicatiile mobile, un ajutor pentru descoperirea identitatii culturale

 

Muzee precum Jewish Heritage sau Muzeul Cartii si Hartii sunt doua dintre locatiile incluse in aplicatie, printre multe altele, oferind o experienta completa de fiecare data cand este vizitata o astfel de locatie. Muzeele sunt puncte culturale importante si promovarea acestora creeaza o constientizare asupra importantei pe care o joaca pentru identitatea culturala. 

Indiferent daca doresti sa pornesti intr-o incursiune in lumea evreiasca, sa ii descoperi farmecul sau doresti sa afli cat mai multe despre primele harti sau carti care vorbesc despre cum a luat nastere lumea, reprezinta puncte cheie in promovarea identitatii culturale nationale. 

Aplicatiile includ toate locatiile culturale importante, astfel incat sa poti descoperi lumea cu tot ceea ce are mai frumos de oferit. Explorarea istoriei si a culturii este importanta pentru a putea cunoaste trecutul si pentru a se formula propriile opinii. 

Aceste aplicatii pentru muzee sunt ideale pentru toti iubitorii de cultura si istorie, pentru toti cei care doresc sa calce pe urmele celor care au facut cele mai interesante descoperiri. Prin intermediul acestor aplicatii, vizitele la muzee vor fi mai interactive, se vor putea crea conexiuni mai puternice intre vizitator si expozitiile prezente in diferite locatii. 

 

Muzee interactive si mult mai appropriate de necesitatile actuale ale oamenilor

 

Atunci cand se va accesa pagina unui muzeu, aplicatia va raspunde principalelor nevoi ale utilizatorului. Se vor putea face rezervari online, se va putea cunoaste data la care are loc un eveniment in exclusivitate dar se va putea citi si informatiile despre fiecare locatie in parte. 

Muzeele precum Jewish Heritage sau Muzeul Cartii si Hartii vor putea fi vizitate intr-un mod mult mai interactiv si, chiar daca nu faci parte dintr-un grup organizat, cu ghid vei putea sa te documentezi mult mai temeinic decat o puteai face anterior. 

Practic, muzeele vor fi mult mai adaptate la nevoile actuale, asadar, oricine va putea sa cunoasca cu exactitate informatiile despre fiecare exponat in parte dar si sa se informeze despre orarul de functionare si multe altele, care sunt deosebit de importante mai ales in cazul in care doresti sa te informezi cat mai bine. 

 

Aplicatiile pot fi descarcate aici:

 

https://apps.apple.com/ro/app/bucharest-museums/id1157448420

https://apps.apple.com/ro/app/muzeul-h%C4%83r%C5%A3ilor/id1303462709

https://apps.apple.com/ro/app/bucharest-jewish-heritage/id1225520491

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aicc.jewishheritage&hl=ro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geminisols.museums&hl=ro

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram