Aplicatie disponibila atat pe Android cat si pe iOS

22 noiembrie 2022
Autor:
Touch Media

Aplicatiile pentru rezervari hoteliere sunt extrem de utile, atat pentru managerii de unitati, cat si pentru utilizatori, clienti. Nimic nu este mai util si mai la indemana decat sa iti rezervi vacanta direct din site-ul comerciantului si mai ales, direct de pe telefonul mobil. Multisoft este compania de care ai nevoie daca esti intreprinzator in domeniul Horeca si iti doresti sa usurezi  munca clientilor si angajatilor tai. Ne ocupam inca din anul 1991 de solutii informatice integrate care asigura, pe langa module de management hotelier, vanzari restaurant, gestiune si restul de module necesare pentru bunul mers al unei afaceri de succes, de la contabiliate, la inventar si salarizare.

Cat de usor poate fi sa rezervi vacanta direct de pe telefon? Indiferent in ce perioada a anului ne aflam, inainte sa mergem in concediu avem nevoie sa rezervam o camera la un hotel sau la o pensiune. Pentru utilizatori, cel mai la indemana este sa isi rezerve vacanta direct de pe telefon, fiind gadgetul cel mai folosit in ultima perioada. Pentru a nu incheia un contracte cu alte platforme de rezervari, unde sunt comisioane destul de mari, va recomandam propria platforma de rezervari, direct din site-ul vostru, disponibila pe desktop, tableta si telefon. Multisoft este compania de care aveti nevoie pentru a dezvolta o aplicatie rezervari hotel.

Un soft de management hotelier te ajuta sa administrezi afacerea in cel mai simplu si eficient mod, totul de pe un calculator, telefon sau tableta. Toate operatiunile unui hotel, cum ar fi operatiunile de la front office, rezervarile, housekeeping-ul, dar si facturare si plati sunt acum mult mai simplu de gestionat, cu ajutorul soft-ului de rezevari hotel sau pensiune Solon H, de la Multisoft, care te ajuta in acelasi timp sa iti cresti profitul, sa eficientizezi tarifele, sa obtii rapoarte detaliate si sa emiti facturi.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram