Aplast investeste permanent in tehnologii moderne de productie

15 noiembrie 2013
Autor:
SC Seles Online Project SRL

Compania Aplast a reusit, de-a lungul a peste 12 ani de existenta pe piata usilor si a ferestrelor, sa isi creeze o echipa de profesionisti. Performanta si inovatia de care da dovada compania sunt calitati care fac din Aplast un lider pe piata de profil. Fiecare produs care ajunge la clientii Aplast are semnatura calitatii.
Echipa Aplast, de peste 600 de persoane, lucreaza in cele doua unitati de productie ale companiei. Cu o capacitate de productie de peste 2500 unitati pe zi, cele doua unitati insumeaza peste 30 000 mp. Productia de usi interior si ferestre Aplast este intotdeauna gata sa raspunda, in cel mai scurt timp, standardelor de calitate cele mai ridicate.
Aplast ofera patru tipuri de sticla pentru usi si ferestre: Low-E, Dual Protect si Dual Protect Extrem. Printre avantajele sticlelor Low-E (low-emissivity) se numara: o izolare termica mai mare decat alte tipuri de vitraje, cu pana la de 3 ori; sticla ferestrei Low-E are o transparenta unica, ce permite un efect optic neutru in ceea ce priveste culorile; pierderile de caldura sunt stopate masiv iar acest lucru conduce la scaderea costurilor necesare pentru incalzire; mai departe, consumul de combustibil pentru incalzirea locuintei este redus, ceea ce duce la reducerea emisiilor de dioxid de carbon; este redus riscul de aparitie a condensului; sunt eliminate zonele reci de la fereastra; caldura este distribuita uniform in spatiu si confortul este mai mare. Low-E prezinta disponibilitate pentru orice tip de usi sau ferestre.
Avantajele sticlei Dual Protect Extrem de la Aplast sunt o imbinare intre cele oferite de o sticla cu proprietati de izolare termica si control solar si sticla neutra. Sticla Dual protect Etrem are o valoare scazuta a factorului solar „g”, un excelent coeficient de transfer termic, reflexie scazuta si transmisie de lumina mare. Mai mult, acest tip de sticla ofera un grad de neutralitate inalt in ceea ce priveste reflexia si transmisia.
Aplast a dorit ca prin sticla Dual Protect Extrem sa reduca efectul de sera si cantitatea de energie electrica necesara pentru ca sistemele de aer conditionat sa poata raci icaperile. Dual Protect Extrem este foarte eficienta deoarece ofera protectie termica superioara, in anotimpul rece. Ferestrele Aplast
care au sticla Dual Protect ofera o foarte buna protectie, atat solara, pe timpul verii, cat si termica, pe timpul iernii. Cu acest tip de sticla veti economisi bani pentru facturile de energie necesara sistemelor de aer conditionat si pentru incalzirea de pe timpul iernii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram