Aparatura topografica Trimble, cea mai buna solutie de pe piata

25 septembrie 2018
Autor:
HAPPY ADVERTISING

Trimble este o companie de top care oferă o gamă largă de echipamente pentru topografie și industriile conexe. Avand peste 850 de brevete in domeniu, fiecare piesă de echipament și programul software oferă cea mai mare precizie și cele mai inovatoare funcții disponibile astăzi la inspectori.

De ce sa alegi aparatura topografica Trimble?

Aparatura topografica Trimble include unități avansate de stații totale care fac măsurătorile mult mai precise decât erau disponibile cu instrumentele și metodele utilizate anterior. Cele mai recente inovații includ caracteristici specifice pentru aplicații de inginerie sau construcții. Stațiile optice și mecanice Trimble au sarcini sofisticate de inginerie și supraveghere zilnică a instrumentelor și tehnicile cele mai avansate din industrie, precum și performanțele optime la locul de muncă prin designul lor precis și flexibil. Aparatura Trimble permite inspectorilor să identifice o locație exactă prin combinarea instrumentelor tradiționale de măsurare, cu receptoarele GPS, în loc să efectueze măsurători și localizarei GPS ca fiind doi pași separati în acest proces.

 

Foarte cunoscută pentru tehnologia de top, Compania Trimble oferă tehnologii GPS, laser, optice și de poziționare inerțială la pachet cu aplicații software, metode de comunicații fără fir și alte dispozitive.

Alte metode de determinare a localizării oferite de Trimble includ lasere pentru a determina nivelul, gradul, alinierea verticală și distanța. Metodele unice ale tehnologiei laser combinate cu metodologia de scanare fac ca aparatura Trimble sa capteze formele structurilor fizice, transformându-le într-un format digital. Cunoscută ca scanare laser 3D, această tehnologie se află pe marginea proiectelor de inginerie civilă și de topografie.

Suita de software pentru computer Trimble faciliteaza posibiliatatea de conectivitate, permițând echipelor de supraveghere să se conecteze ușor în birou sau în teren. Echipele de cercetare pot trimite cu ușurință date de măsurare, în toate directiile dorite.

Aparatura Trimble, de la stațiile totale la receptoarele GPS la software-ul Terramodel pentru prelucrarea datelor brute, obțin rezultate rapide ale sondajelor și ajută rapid la prelucrarea acestor date, permițând inspectorilor să furnizeze un produs de înaltă calitate relevant pentru aplicațiile din lumea reală în timp util. Soluțiile integrate permit inspectorilor să colecteze, să gestioneze și să analizeze mai rapid informațiile complexe, oferind rezultate mai eficiente.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram