fbpx

Aparate de muls – echipamente indispensabile in orice ferma!

aparate de muls

Vivaldishop.ro este magazinul online de unde poti sa achizitionezi aparate de muls, in cazul in care esti in cautarea unor astfel de echipamente. Acestea isi gasesc perfect locul intr-o ferma zootehnica sau chiar si intr-o gospodarie a unor fermieri priceputi, fiind extrem de utile si eficiente, asigurand, de asemneea, o multime de alte avantaje pe care va invitam sa le descoperiti in continuare.

Bineinteles, pentru informatii suplimentare legate de orice aspect de interes in ceea ce priveste produsele noastre, inclusiv aparatele de muls, nu ezitati sa accesati pagina noastra de internet sau sa intrati in legatura cu reprezentantii amabili si competenti ai societatii.

Despre gama de  aparate de muls, disponibile in oferta vivaldishop.ro!

Vivaldishop.ro ofera spre vanzare aparate de muls EMT, confectionate din materiale de calitate superioara, avand astfel o durata indelungata de viata.

Sunt aparate foarte usor de utilizat, asigura o productivitate sporita, finalizeaza operatiunea de mulgere intr-o perioada scurta de timp, sunt eficiente si performante, se pot utiliza in siguranta, fara ca laptele sa fie contaminat cu microoganisme nedorite, procesul de mulgere serealizeaza simplu si usor. Spre deosebire de laptele muls manual care este supus mai multor riscuri, cel obtinut cu ajutorul acestor aparate este de o calitate superioara.

Sunt aparate ideale pentru fermierii mici si mijlocii, dar si pentru fermele zootehnice mici.

Asadar, daca va numarati printre acestia si sunteti in cautarea unui furnizor de incredere atunci cand vine vorba de aparate de muls performante, nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii Vivaldi Shop! Va asiguram ca nu veti regreta!

De ce merita sa investiti in aparate de muls?

Investitia in aparate de muls este una excelenta, dupa cum veti putea constata chiar voi in momentul in care veti incepe sa le utilizati. Ceea ce veti face, poate, fara sa va dati seama, este o comparatie intre mulsul manual si cel cu ajutorul acestor aparate. Si, bineinteles, veti constata ca prima varianta are o serie de dezavantaje care au disparut in momentul in care ati inceput sa utilizati aparatele de muls: efort fizic prea mare, prea mult timp necesar finalizarii operatiunii de mulgere, productivitate scazuta, pericolul de infestare a laptelui etc.

In functie de necesitati si preferinte, din oferta magazinului online vivaldishop.ro, veti putea achizitiona rapid si usor, variantele constructive adecvate necesitatilor voastre.

Acestea apartin unor producatori renumiti in domeniu, calitatea si functionalitatea indelungata fiind astfel garantate.

Caracteristici aparate de muls

In functie de model (EMT 1+1, EMT1+2, EMT2+2), aparatele care se regasesc in oferta noastra, se preteaza pentru mulgerea a 8-10 vaci/h, respectiv 10-16 vaci/h.

Motoarele acestor aparate de muls sunt electrice, de 0.75 CP (0.55 kW), avand o turatie de 1420 rpm. Intre pompa de vid si bidonul de colectare a laptelui, se regaseste un recipient intermediar de 16 litri ce asigura un nivel constant al vidului la mameloane si se evita astfel, intrarea spumei de lapte in corpul pompei de vid. Pompa de vid este de tip uscat, ceea ce inseamna ca  nu vor avea loc scapari de ulei in lapte. Pentru curatarea mansoanelor si furtunelor, oferim gratuit un set de perii.

Oferim inclusiv piese de schimb pentru toate modelele de aparate comercializate.

Va asteptam cu interes solicitarile atat pentru aparate de muls, dar nu numai!


CONTACT

WEBSITE: www.vivaldishop.ro

TELEFON: 0745.657.431