fbpx

Aparate de aer conditionat e Good ne spune cum le utilizam eficient

Sezonul cald este o perioada in care va trebui sa achizitionam diverse produse de calitate din gama electrocasnicelor, iar aerul conditionat va fi pe primul loc ca importanta in lunile ce vor urma.

Dupa cum stim cu totii, se apropie cele mai calduroase luni ale anului. Aparatele din aceasta gama sunt disponibile online in diverse variante, dar merita sa investim in produsele de calitate ale unor branduri cunoscute. Adesea intalnim cazuri in care desi unele locuinte au montate aparate performante de aer conditionat tot ventilatoarele si elegantele evantaie se bucura de un mai mare succes, principalul rationament fiind cel al economiei de costuri. Am adunat impreuna cu cei de la e-Good cateva idei despre cum sa utilizam aparatul de climatizare fara sa ne creeze vreun disconfort al sanatatii si fara sa ne ingrijoram gandindu-ne la factura de electricitate.

Unde amplasam aparatele de climatizare?

Mai ales daca dorim ca ambianta oferita prin aparatele de acest tip sa se regaseasca in cat mai multe incaperi, cel mai inspirat loc pentru montarea sa ar fi pe hol. De altfel, pentru locuintele de pana in 70mp, in loc de folosirea mai multor sisteme de climatizare, alegerea unuia singur cu o astfel de amplasare asigura o buna economie.

Astfel ne putem bucura de o atmosfera proaspata ca o infuzie de energie data de aparatale de aer conditionat, fara a ne framanta gandindu-ne la riscul imbolnavirii. Daca optam pentru mai multe aparate, recomandarea e-Good este sa nu le montam niciodata langa dispozitive generatoare de caldura, cum este cazul hotei.
Nu uitati de asemenea ca orice obstacol cum ar fi corpurile de mobilier sau paravanele reduc randamentul aparatelor despre care discutam.

Vezi recomandarea site-ului de aparate electrocasnice online e-Good pentru lunile verii

Studiile medicale arata temperatura de 24 de grade drept cea ideala confortului senzorial al omului, o valoare usor de atins fara vreun consum semnificativ. Puterea unui astfel de aparat nu este calculata doar in functie de suprafata ce trebuie acoperita, ci si de temperatura pe care o primeste drept comanda.

Cu cat e diferenta dintre temperatura de afara si cea din exterior mai mica, cu atat consumul generat de acesta va fi mai mic.

Pentru acomodarea organismului, recomandabil este sa opriti aparatul sau sa-l setati pe o putere redusa noaptea. Nu uitati ca mentinand ferestrele deschise randamentul aparatului este si el unul scazut. Nu in ultimul rand, recomandarea site-ului de aparate electrocasnice online e-Good este sa acordati aceeasi atentie data consumului si intretinerii aparatului de aer conditionat, astfel incat atat randamentul, curatenia, sanatatea si economiile sa nu fie in vreun fel afectate de impuritatile depuse.