Aparate anti pasari, cea mai buna solutie

12 martie 2018
Autor:
Content SEO

Păsările pot constitui o problemă pentru casa noastră. Precum rozătoarele, ele sunt purtătoare de boli, putând infect familia şi mediu înconjurător precum şi locuinţă în care trăiţi. Trebuie să ţineţi cont de aceste aspecte dacă vă doriţi să scăpaţi de ele în timp util, fără a vă cauza alte probleme.

Deseori un aparat anti păsări este ușor de instalat, extrem de redus ca dimensiuni și extrem de eficient. Înlăturaţi pasarile dăunătoare discret și permanent utilizând undele de sunet ultrasonice silențioase la oameni, precum şi ţepi anti păsări! Tehnologia de respingere cu ultrasunete a păsărilor este extrem de iritantă și dezorientată pentru păsări, dar rămâne o opțiune sigură, umană și ecologică.

Managerii de infrastructură trebuie să mențină proprietăți sigure și sănătoase. Păsările creează condiții nesigure și produc miliarde de distrugeri, fiindu-ne greu să ne întreținem locuinţa, aducând risc de accidente, poluare și boli.

Unde se utilizează aparatul anti porumbei

Dispozitivele de alungare a păsărilor sunt perfecte pentru zonele în care se preferă tăcerea. Zonele închise și semi-închise sunt ideale. Ecranul ultrasonic este cel mai eficient în cazul în care undele sonore pot se pot dispersa în aer. În aer liber, se așteaptă cele mai bune rezultate pentru a putea scăpa de micile zburătoare.

Spaţiile ideale în care le puteţi folosi sunt:

  • În interiorul depozitelor și docuri de încărcare
  • Locuri de parcare
  • Pereți și copertine
  • Școli și spitale
  • Intrări și porți
  • Balcon și patio/terasa

Împiedicați păsările să se cuibărească și să creeze mizerie pe proprietatea dvs. cu spițe de plastic/ţepi! Apelaţi mereu la ţepi anti păsări pentru un rezultat rapid şi ecologic. Aceasta este o metodă inofensivă, ușor de aplicat și extrem de eficientă de respingere a păsărilor, care este 100% eficientă oriunde este instalată. Ţepi sunt de profil redus și ușor, foarte durabili. Flexibilitatea vârfurilor permite montarea pe majoritatea suprafețelor și este ușor de instalat. Cu toate acestea, ţepi sunt utilizaţi în mod obișnuit într-o poziție bidirecțională, cu două rânduri atașate unul lângă altul pentru o acoperire optimă. Ţepi funcţionează pentru:

  • păsări (porumbei, vrăbii, păstăi, cuiburi, păianjeni, pescăruși)
  • locații: Grinzi, grinzi, coridoare, instalații de climatizare, semne, pervazuri, jgheaburi, perimetre, coșuri, structuri de sprijin, copertine, stâlpi, lumini, statui,

Nu ezitaţi să vă bucuraţi de aceste produse cheie care vă vor scăpa casa de păsări.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram