Aparataj modular sau clasic?

Vrei sa iti renovezi casa sau pur si simplu schimbi instalatia electrica veche si nu stii de unde sa incepi? Pentru a utiliza curentul electric in maxima siguranta trebuie sa te axezi pe prize si intrerupatoare modulare si sigurantele de la tablou, daca sunt fuzibile le inlocuiesti cu unele automate. Prizele modulare se remarca printr-un design modern, elegant si un mod foarte istet prin care poti combina internetul, televizorul si telefonul intr-o singura doza. Cu ajutorul dispozitivelor modulare ai posibilitatea de a avea control la distanta. Poti gasi prize modulare de cea mai buna calitate la Euro Vial Lighting unde beneficiezi si de preturi competitive.

Aparatajul modular versus aparatajul clasic! Daca vrei sa imbini tehnologia cu designul trebuie sa ai in vedere aparatajul modular cu ajutorul caruia poti combina instalatia electrica, televizorul, telefonul si chiar antena tv, fara cabluri insirate prin casa, toate acestea prinse intr-o singura doza. Cu ajutorul aparatajului modular te bucuri de confortul unei case luminate corespunzator, un ambient ce te va binedispune si o multime de functii: de reglare a intensitatii luminii, poti pune in valoare un tablou si poti lega mai multe prize intr-o singura doza. Prizele si intrerupatoarele de la Euro Vial Lighting sunt potrivite pentru orice spatiu, acasa, la birou si gradina.

Euro Vial Lighting recomanda prizele Schneider deoarece ofera garantie si calitate la cele mai bune preturi, dar si o gama foarte larga de modele din sticla , marmura , granit pe care le puteti adapta infunctie de designul ales.