Anvelope agricole

14 iunie 2018
Autor:
AUTO DIN SRL

Anvelopele agricole sunt o componenta importanta pentru orice agricultor care are o productie ridicata importanta. Utilajele agricole sunt necesare pentru a dezvolta un business productiv care aduce profituri valoroase. In prezent, economia romaneasca se bazeaza in principal si pe productia locala de la agricultorii locali, acest aport la economie fiind necesar pentru o buna functionare a a tarii.

Cu ce difera o anvelopa normala fata de una agricola?

Un set de cauciucuri agricole este construit mult mai robust in comparatie cu cel de turism, avand o compozitie de cauciuc ridicata pentru a rezista la o folosire intensa la munca campului. In prezent tehnologia folosita in constructia cauciucurilor agricole a evoluat considerabil, un set de anvelope avand o durata de viata mai ridicata si rezistand la o utilizare mai ridicata spre deosebire de vechile profile.

Anvelopele agricole difera intre ele prin numarul de pliuri, acest aspect reprezentand un factor decisiv in alegerea unui profil, anumite munci ale campului necesitand cauciucuri rezistente la o folosire mai intensa. Un set de anvelope tractor este necesar pentru o buna functionare a utilajului. Alegeti anvelope agricole noi, pentru un raport ridicat de calitate/pret.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram