Anvelope agricole de calitate

2 iulie 2018
Autor:
AUTO DIN SRL

Orice business agricol de succes are in componenta sa mai multe utilaje agricole cu care reuseste sa isi culeaga cultura si sa exploateze campul. Este important de aceea ca acele utilaje agricole, tractoare, combine sau restul de genul, sa fie in stare buna astfel incat sa nu pericliteze buna functionare a recoltarilor si a prelucrarilor. De aceea este important ca toate utilajele sa aiba anvelope agricole in stare buna si conforme cu nevoile pe care le aveti.

Spre deosebire de anvelopele de turism, setul de anvelope agricole se diferentiaza intre ele atat prin dimensiunea completa cat si prin numarul de pliuri. Numarul de pliuri este, pe scurt, diferenta de rezistenta si grosime care rezulta din numarul de pliuri folosit in constructia profilului. Diferenta este una importanta, pentru ca altfel anvelopele nu rezista indeajuns pentru a putea fi folosite la capacitatea lor maxima.

Atunci cand achizitionati un set de cauciucuri agricole, trebuie sa tineti cont de dimensiune si de numarul de pliuri. Nu se recomanda sa optati pentru pneuri second hand daca operati foarte des pe vehicule de teren si de mare tonaj pentru munca campului, ele neavand calitatea cauciucului necesara pentru o exploatare de durata.

Cele mai bune anvelope agricole le puteti gasi online, la magazine de incredere, unde gasiti o gama variata de anvelope tractor pentru celebrele U650 si U445. Nu riscati sa ramaneti imobilizat pe camp cu utilajul si cumparati mereu anvelope de calitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram