Anunturile „cumpar carti de orice fel” sunt de luat in considerare?

17 februarie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cei care detin acasa o biblioteca bogata ar trebui sa ofere incredere anunturilor de tipul „cumpar carti de orice fel”. Acestea sunt adresate persoanelor care au carti deja citite acasa, care le ocupa spatiu inutil in biblioteca. Este o practica des intalnita in orasele care dispun de un anticariat: pasionatii de lectura isi vand vechile carti pentru a-si putea innoi biblioteca.

Atunci cand anticariatul mentioneaza in anunt ca este dispus sa cumpere carti de orice fel, inseamna ca persoanele interesate pot vinde publicatii din orice domeniu: literatura, fictiune, proza, enciclopedii etc.

Cum functioneaza anunturile de tipul „cumpar carti de orice fel”?

Persoanele care acceseaza un astfel de anunt din mediul online au la dispozitie si datele de contact ale anticariatului, colaborarea dintre cele doua parti avand loc foarte simplu si rapid. Concret, tot ce are de facut vanzatorul este sa verifice starea cartilor si sa le pregateasca de vanzare.

Pentru cel mai bun pret, cartile trebuie sa fie intr-o stare buna. Anticariatul nu va cumpara cartile rupte sau mazgalite.

Cand este bine sa fie accesate anunturile anticariatelor?

Oamenii pot apela la serviciile unui anticariat care cumpara carti din varii motive, precum:

  • nevoia urgenta de bani;
  • dorinta de a cumpara carti noi;
  • lichidarea bibliotecii personale;
  • biblioteca este mult prea incarcata.

Cumparatori de carti vechi | Cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

Care este rolul anticariatelor care cumpara carti?

Atunci cand sunt contactati acesti cumparatori de carti vechi, sunt pregatiti sa trimita un reprezentant chiar la locul stabilit de vanzator pentru a evalua publicatiile. Evaluarea este gratuita, iar in cele ce urmeaza specialistii propun cel mai bun pret. Deplasarea acasa la vanzator are loc cat mai repede cu putinta, dar acesta nu este nevoit sa depuna niciun fel de efort.

Se vede cu ochiul liber ca aceasta practica ofera doar avantaje pentru vanzator, care se va bucura in continuare de suma de bani dobandita, precum si de spatiul liber castigat in casa.

Cu cei 12 ani de experienta pe piata cartilor, Cumparcarti.ro ofera cele mai bune preturi pentru cumpararea titlurilor. Doar contactandu-i pe numarul de telefon disponibil pe site, ei se vor deplasa la domiciliul vanzatorului, oriunde in Bucuresti si Ilfov.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram