Anul acesta Mosul vine cu flori elegante de Sfantul Nicolae de la Orasul Florilor

2 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Renuntati la dulciuri, jucarii de plus si nuieluse si optati pentru un cadou de Sfantul Nicolae original, parfumat si discret, precum niste buchete sau aranjamente de flori de Sfantul Nicolae deosebite. Cu o atentie mereu indreptata spre cele mai mici detalii, maestrii artizani ai cele mai elegante florarii online, Orasul Florilor, vor avea grija sa va livreze direct la destinatia mentionata florile de oferit la ocazii onomastice, astfel incat dumneavoastra sa economisiti timp si energie.

Cele mai frumoase aranjamente de flori de Sfantul Nicolae se gasesc la Orasul Florilor

Pentru a multumi si cele mai exigente cerinte ale viitorilor clienti, Orasul Florilor a avut grija sa isi diversifice modelele de buchete si aranjamente de flori pentru Sfantul Nicolae, astfel incat sa bucure toate persoanele care urmeaza sa le primeasca. Astfel, la preturi avantajoase, aveti la indemana flori de Sfantul Nicolae in modele precum:
• Cornet de flori, cel mai nou model de aranjament de flori cu ocazia zilelor onomastice si a celor religioase; florile de Sfantul Nicolae in cornet atent dichisite sunt cel mai elegant mod prin care le puteti arata celor dragi afectiunea, respectul si dragostea pentru ei;
• Aranjamente de flori pentru ziua de Sfantul Nicolae dispuse in suporturi elegante, precum cele confectionate din ceramica, sticla, tabla sau cosuri impletite;
• Buchete de flori ornate cu foi speciale, precum cele colorate sau foile care imita coala de ziar, cel mai inovativ si modern mod de a obtine un aranjament de flori cu personalitate.
Pentru fiecare dintre aranjamentele special concepute pentru ziua de Sfantul Nicolae, floraria online Orasul Florilor va garanteaza prospetimea florilor, precum si promptitudinea in livrarea lor, astfel incat sa fiti siguri ca acestea vor ajunge intacte, direct la destinatie. Faceti din una dintre cele mai mari sarbatori religioase un adevarat motiv de bucurie, apeland la florile de Sfantul Nicolae speciale, marca Orasul Florilor.

DESPRE Orasul Florilor

Orasul Florilor este floraria online din Bucuresti care, impreuna cu maestrii sai florari, ofera buchete de flori sau aranjamente florale pentru orice tip de ocazie si adaptat cerintelor clientului. Daca vreti sa le faceti o surpriza placuta persoanelor dragi si sa trimiteti buchetele de flori direct la destinatie, comandati online un buchet de flori, completand formularul prezent pe site sau sunati la numarul de telefon 0743 256 525. Pentru mai multe detalii despre viitoarea comanda, contactati-i pe cei de la Orasul Florilor si la adresa de e-mail [email protected].
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram