Anul 2014 prin prisma activitatilor Acumen Integrat

18 decembrie 2014

Agendele Acumen Integrat pentru anul in curs au cuprins urmatoarele evenimente:

• 5 sesiuni ale cursului Certificare Profesionala Indicatori Cheie de Performanta
• 2 sesiuni ale cursului Managementul Performantei in Departamentul Call Center
• 2 sesiuni ale cursului Managementul Performantei in Departamentul Aprovizionare-Logistica
• 2 sesiuni ale cursului Implementarea si Optimizarea Programelor de Implicare Emotionala a Angajatilor
• 2 sesiuni ale cursului Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor
• O sesiune a cursului ASTD Master Trainer
• Editia a IV-a a Conferintei Managementul Performantei in Romania
• 13 webinarii gratuite

Formarea participantilor a presupus livrarea cadrului informational si dezvoltarea abilitatilor de implementare si gestionare a sistemelor de managementul performantei in diverse domenii.

Evenimentele Acumen Integrat s-au bazat pe programe interactive de invatare, astfel incat informatiile acumulate sa poata sa fie aplicate in cel mai scurt timp in organizatii.

Dorim asadar sa le multumim tuturor celor care au participat la programele de formare oferite de Acumen Integrat, propunandu-ne in acelasi timp ca in anul 2015 sa extindem comunitatea profesionistilor in managementul performantei prin includerea in agendele noastre a noi cursuri de certificare pentru diferite industrii si arii functionale.

Pentru a fi la curent cu programele Acumen Integrat va invitam sa va inregistrati in comunitatea profesionistilor in managementul performantei de pe site-ul indicatori de performanta.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesională dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor de performanta.

In ultimii ani, Acumen Integrat a dezvoltat si a perfectionat in mod constant procesul de organizare a evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.

Cu o rețea de traineri și colaboratori locali și internaționali, si cu un portofoliu de peste 300 de clienti, Acumen Integrat a cunoscut o dezvoltare continuă care s-a reflectat in livrarea a peste 20 tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane.

In prezent, Acumen Integrat isi extinde aria de activitate cuprinzand programe de invatare din diverse arii functionale si industrii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram