fbpx

Antigua amp; Maldive doua dintre cele mai exotice destinatii in toamna aceasta recomandate de Tui Travel Center

Infrastructura dezvoltata in Antigua faciliteaza turismul, insula dispunand de trei aeroporturi, in jur de 1200 km de sosele si un port. Antigua este o insula ce ofera hoteluri rafinate si restaurante unde poti savura preparate traditionale, centre SPA dar si obiective turistice cum ar fi Catedrala St. John`s, Fortul James, Shirley Heights. In plus barurile celebre si cluburile consacrate pot intretine viata de noapte pe insula.

Atractii:

Antigua intampina vizitatorii sai cu plaje sale faimoase, scuba diving, plimbari cu kayakul, Segway Tours, zipling, drumetii dar si posibilitatea unor excursii cu elicopterul in imprejurimi. Clima in Antigua este tropical maritima, precipitatiile nu sunt insemnate, ceea ce contribuie pozitiv la petrecerea timpului in aer liber sau la soare pe plaja. Insulele de corali de altitudine mica, ori dealurile provenite din activitatea vulcanica reprezinta relieful predominant in zona. Vegetatia este bogata iar insula se remarca usor prin peisajul de “vis” conferit de apa marii cu nuante turquoise, plaje cu nisip fin ca pudra, marginite de palmieri cu frunze mari si verzi.

Insulele Maldive sunt raspandite in Oceanul Indian si reprezinta un grup de insule in numar de aproximativ 1190 din care doar un sfert se pare ca sunt locuite. Astfel in zona se mai pot vizita inca asa numitele ‘insule virgine”. Insulele Maldive sunt considerate de multi un loc ideal pentru petrecerea vacantelor. Nisipul alb al plajelor alaturi de valurile azurii, apa calda si foarte limpede a oceanului, vegetatia luxurianta, fac din Maldive o destinatie de dorit. Considerata “perla Oceanului Indian” , Maldive incanta turistii sai cu diverse atractii naturale si variate obiective turistice.

Atractii:

Hotelurile de exceptie, barurile si restaurantele dar si centrele de SPA din Insulele Maldive sunt recunoscute de turistii din intreaga lume. Zilele pot si petrecute la plaja, iar noptile la petreceri in aer liber ori in cluburile de noapte. De asemenea Maldive poate fi locu ideak unde sa inoti alaturi de pestisori tropicali viu colorati, sa faci picnic pe plaja, scufundari alaturi de testoase, plimbari cu hidroavionul, excursii la obiectivele turistice din zona. Pontoanele pe apa ale restaurantelor pot fi locul perfect al unei cine romantice de neuitat. Calmul rasaritului sau apusului de soare pe plajele tropicale pot incanta sufletele turistilor contribuind la starea de bine a acestora.

Insulele Maldive ofera oportunitati turistilor pentru ski pe apa, sau surf, jetskiing ori navigaţie sau baschet si volei pe plaja. Muzeul national din Maldive alaturi de Parcul Sultan, Moscheea Vinerea Mare ori Hukuru Miski sunt obiectivele turistice ce merita vizitate odata ce te afli acolo. Singapore Bazar este unul dintre locurile perfecte de shopinig in Maldive. Cateva dintre ofertele de vacante din Insulele Maldive puse la dispozitia publicului larg de catre Tui Travel Center se pot accesa mai jos.

http://www.tui-travelcenter.ro/accomm_offer.php?offer_id=3916