Antigel Toalete Ecologice

10 martie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Antigel Toalete Ecologice si multe alte tipuri de antigel gasiti in primavara aceasta la preturi excelente pe site-ul Arcalux. Firma de produse de curatenie Arcalux ofera preturi foarte bune la solutiile de tip Antigel sau Decapant.

Solutia de Antigel Toalete Ecologice ofera o rezistenta la temperaturi scazute. Protectia oferita de acest tip de solutie antigel se aplica pentru cazuri de inghet de pana la -29 grade C.

Antigelul pentru Toalete Ecologice este o solutie gata preparata de utilizare. Solutia de antigel este produsa pe baza monoetilenglicol si glicerina, ce poate fi folosit pentru prevenirea inghetului pe timp de iarna.

Daca aveti nevoie de Antigel Toalete Ecologice, puteti apela cu incredere la produsele marca Arcalux. Intrati pe website-ul companiei, sau cititi pe Google review-urile clientilor Arcalux despre solutia de tip antigel.

Antigel Toalete Ecologice - informatii

Inainte de a folosi solutia de Antigel Toalete Ecologice este indicat sa cititi sis a cunoasteti cat mai bine proprietatile acesteia. In primul rand, antigelul pentru toaletele ecologice protejeaza impotriva inghetului. In al doilea rand, aceasta solutie de antigel ofera protectie anticoroziva pentru toate metalele, aliajele lor sau materialele plastice utilizate.

Este bine sa stim ca Solutia de Antigel Toalete Ecologice nu contine: nitriti, nitrati, silicati, borati sau combinatii daunatoare. Solutia aceasta asigura o durata lunga de utilizare si reprezinta o investitiei sigura.

Solutia de Antigel Toalete Ecologice se utilizeaza ca atare, nediluat, asigurand protectie la inghet pana la -29ºC. Compozitia acestei solutii este glicerina < 30 %, monoetilenglicol < 25 %, inhibitori de coroziune siapa demineralizata. Solutia de Antigel Toalete Ecologice are un aspect lichid limpede de culoare roz la temperaturi de 25 ºC. Mirosul acestei solutii nu poate fi simtit deoarece antigelul pentru Toalete Ecologice este inodor.

Arcalux – descriere companie

Brand-ul Arcalux exista pe piata din Romania de mai bine de 10 ani. In tot acest timp, Arcalux a devenit cunoscut pentru produsele de calitate superioara oferite clientilor sai. Platforma Arcalux vinde produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Filozofia companiei este sa aduca consumatorului produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si totodată sa spele bine.

Nume companie:  S.C. ARCA MONDO CHIM S.R.L.

Adresa: Str. Ilioara, Nr. 15, Sector 3, Bucuresti

Email:  [email protected]

Telefon:  0723666441

 

Antigel Toalete Ecologice

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram