Anticariat care cumpara carti la preturi avantajoase in Bucuresti

6 iunie 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Anticariat-Carti.com este un anticariat din București care cumpără cărți la prețuri avantajoase. Suntem specializați în achiziționarea de cărți vechi și noi din toate domeniile, iar evaluarea colecțiilor și editiilor de carte rară se face la prețul lor corect. Ne deplasăm la locația de unde doriți să achiziționăm cărțile, iar pentru minimum 100 de volume, asigurăm deplasarea gratuită în București și împrejurimi.

Procesul de vânzare a cărților este unul simplu și rapid. Puteți să vindeți din carti sau toate cartile pentru a obține mai mult spațiu, util pentru depozitatea altor elemente necesare în locuință. Cartile pe care le vindeți pot fi vechi sau noi, în aceeași măsură. Serviciul „cumpăr cărti vechi” pe care îl asigurăm este în cele mai bune condiții, iar evaluarea cărților se face în cel mai scurt timp posibil.

Anticariatul nostru este interesat de achiziționarea de cărți rare, ediții limitate, autografe, manuscrise, albume de artă, atlase, cărți de istorie, filosofie, literatură, științe, cărți pentru copii și multe altele. Suntem un anticariat care se ocupă de vânzarea/cumpărarea de carte veche în principal, dar achiziționăm și cărți noi, inclusiv cărți apărute după anul 2000 (editura Humanitas, Rao, Polirom, etc). Pentru a avea un stoc cât mai diversificat de carte în anticariat, cumpărăm cărți din toate domeniile.

Cumpăr cărti vechi | Anticariat-Carti.com

Cumpăr cărti vechi

Dacă sunteți interesat să vindeți cărți, puteți să ne contactați la numărul de telefon 0721.858.460 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa [email protected]. Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe informații despre cărțile pe care doriți să le vindeți, astfel încât evaluarea să fie cât mai precisă și corectă. Evaluarea și plata cărților se fac pe loc, iar deplasarea noastră la locația dumneavoastră este gratuită.

În concluzie, Anticariat-Carti.com este un anticariat din București care cumpără cărți la prețuri avantajoase. Suntem specializați în achiziționarea de cărți vechi și noi din toate domeniile, iar evaluarea colecțiilor și editiilor de carte rară se face la prețul lor corect. Ne deplasăm la locația de unde doriți să achiziționăm cărțile, iar pentru minimum 100 de volume, asigurăm deplasarea gratuită în București și împrejurimi. Pentru a ne contacta, puteți să ne sunați la numărul de telefon 0721.858.460 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa [email protected]. Vă așteptăm cu drag să ne aduceți cărțile pe care doriți să le vindeți sau să ne sunați pentru a stabili o întâlnire la domiciliul dumneavoastră.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram