fbpx

Anki Permoda a lansat La Vie En Perle o colecție cu broderii și perle cusute manual

“Colecția urmează ultimele tendințe din modă și oferă ținute elegante, care rămân în memoria privitorilor. Am conceput La Vie En Perle din dorința de a provoca femeile să își exprime propria personalitate prin purtarea unor modele care să facă diferența într-un mod inedit”, explică Andreea Parlea, owner Anki Permoda.

Colecția La Vie En Perle surprinde delimitarea fină dintre feminitate și lux, fiind o împletire dinamică între noțiunile reprezentative celor două genuri. La vie En Perle celebrează spiritul neînfricat al femeii moderne și îl ghidează spre regăsirea acesteia. Delicată, dar puternică, aceasta este definiția femeii complexe a secolului XXI din perspectiva atelierului de creație Anki Permoda.

Despre Anki Permoda
Aparut recent pe piața din România, brandul Anki Permoda se adresează femeilor puternice, elegante și rafinate, indiferent de vârstă sau stil.
Brand premium, cu produse din materiale de cea mai bună calitate, broderii realizate manual și accesorii îndrăznețe și elegante, Anki Permoda oferă femeilor atât rochii de seară, cat și rochii de cocktail, salopete sau chiar rochii de mireasă.