Angajari studio videochat 100% legal – Studio DeLuxe

Angajari videochat Bucuresti - Studio de videochat legal

Suntem o echipa tanara, dinamica, profesionista, cu sediul in Bucuresti, zona Piata Iancului, sector 2, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu … STOP! Nu-i asa ca ai mai auzit asta de foarte multe ori? Si noi!

Una dintre cele mai mari griji ale unui model de videochat cu experienta sau chiar si incepator este daca respectivul studio de videochat este sau nu legal. In cazul nostru, Studio DeLuxe, toata activitatea este 100% legala, cu plata la zi a impozitelor iar angajarile pentru studio videochat in Bucuresti se fac numai cu contract de munca individual.

Este foarte posibil ca si tu sa te numeri printre doamnele sau domnisoarele care au facut cautarea pe Google de genul: angajari videochat Bucuresti. Ai vazut deja ca exista o multitudine de studiouri care fac angajari si care fac o multime de promisiuni sau ofera fel de fel de bonusuri. Noi nu promitem decat ca salariul va fi platit la timp si ca vei beneficia de tot ceea ce iti prezentam mai jos.

De aceea vom incerca sa lasam cuvintele deoparte si sa demonstram cu fapte ce putem face. Cu toate acestea, inainte de a te decide sa ne suni, iti vom da cateva informatii utile:

– studioul nostru se afla in Bucuresti, in sectorul 2, la 5 minute de statia de metrou Iancului ;

– procentul pe care il oferim modelelor este de 50% ;

– colaborarea noastra va fi 100% legala, asta inseamna ca toate incasarile tale vor fi impozitate lunar ;

– programul de munca va fi de minim 8 ore, 5 zile pe saptamana, vorbim de timp petrecut online ;

– NU oferim bonusuri de angajare, televizoare, electrocasnice, masini, excursii de lux, etc… iti oferim in schimb un job 100 % legal, foarte bine platit, intr-un cadru intim si amenajat intr-un stil modern.

Vei beneficia de asemenea de asistenta noastra tehnica, de aparatura de ultima generatie si nu in ultimul rand de tot trainingul necesar si de toata sustinerea noastra pe tot parcursul colaborarii tale cu noi.

Alte beneficii daca vei colabora cu DELUXE STUDIO :

  • atmosfera relaxata din colectiv;
  • expunere pe site-urile cu cel mai mare trafic;
  • sedinte foto frecvente realizate cu cel mai bun fotograf de videochat;
  • posibilitatea sa faci videochat de acasa (dupa ce in prealabil ai lucrat la studio cel putin 1 luna);
  • posibilitatea de a lua un credit de nevoi personale/prima CASA/ leasing, datorita contractului;
  • legalitate;
  • confidentialitate;

Pentru angajari ne poti contacta la telefon: 0759 451 365, pe adresa de email: office@studiodeluxe.ro sau pe chat-ul de pe website. Te asteptam!