Andreea Mantea foloseşte vopseaua permanenta fara amoniac de la CHI

27 august 2014

Sunt mai întâi de toate femeie şi mai apoi persoană publică, iar aceste două statuturi mă fac să îmi doresc să arăt bine mereu şi să aleg cele mai bune produse pentru părul meu. Pentru că trebuie să îmi vopsesc părul destul de des, hair-stilistul meu, Gina Aron, Trainer international, a ales o vopsea care sa nu îl afecteze şi să nu îl distrugă în timp. Vopseaua permanentă de la CHI, pe bază de extract de mătase naturală nu conţine amoniac şi oferă rezultate incredibile.Culoarea este foarte rezistenta iar eu ma bucur de un par stralucitor si sanatos!
Cu o experienţă de 28 de ani în domeniul colorării şi îngrijirii părului, specialiştii CHI au conştientizat pericolele puse de vopseaua pe bază de amoniac şi au creat singurul sistem de colorare permanentă fără amoniac şi fără PPD, pe bază de proteină de mătase naturală. Acesta îmbină tehnologii americane avansate pentru a obţine o culoare de lungă durată şi un păr sănătos şi foarte strălucitor.
Vopseaua CHI este disponibilă în 87 de nuanţe, acoperă perfect firele albe şi oferă culori vibrante, care îşi menţin intensitatea un timp îndelungat. Datorită tehnologiei ionice, culoarea este profund absorbită şi fixată în firul de păr.
Proteinele de mătase naturală hrănesc părul, hidratându-l şi oferindu-i un aspect strălucitor. Pentru că nu conţine deloc amoniac, vopseaua CHI lasă intact echilibrul de proteine din păr, protejându-l în acest fel de căldura care îl deteriorează şi astfel, durata de viaţă a culorii este garantat mai lungă.
Alegerea hair stiliştilor la nivel internaţional, vopseaua CHI este disponibilă la Chic Salon si in centrele de înfrumuseţare partenere Beauty One.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram