fbpx

ANARCHIK Paris: Diamante si inele de silicon accesoriile statement ale sezonului

Creativii francezi recomanda peste 25 de nuante pentru inelele de silicon, ce pot fi combinate cu diamante naturale de 0,10 carate sau una dintre celelalte pietre pretioase din gama Anarchik: diamant negru, diamnat brun, diamante pave’, tsavorit, rubin, safir sau ametist.

In acest sezon nuantele pastel completeaza gama ANARCHIK cu inele de silicon roz pal, corai, lagoon, café sau galben citron, perfecte pentru primele tinute de primavara.

In plus, inelele in culori basic precum alb, negru, gri si sand se regasesc constant in gama ANARCHIK, indiferent de sezon.

ANARCHIK Paris este primul brand din lume care propune alaturarea dintre diamant si alte pietre pretioase si inelele de silicon interschimbabile, ca alternativa la bijuteriile clasice. Cei doi designeri francezi se adreseaza femeilor moderne si nonconformiste, spargand barierele bijuteriilor clasice si aducand diamantele in tinutele de zi cu zi ale pasionatelor de moda de pretutindeni.

Fiecare produs este lucrat manual in atelierul ANARCHIK din Place Vandome. Bijuteria poate fi personalizata in totalitate, de la alegerea pietrei pretioase, la culoarea inelului de silicon. Un sistem unic, brevetat, permite schimbarea pietrei sau a inelului cu numai doua clicuri si in totala siguranta.

In acest moment produsele sunt comercializate in Franta, in unele dintre cele mai importante magazine si magazine online, precum Galeriile Lafayette. In plus, inelele ANARCHIK sunt disponibile si in tari precum UK, Suedia, Belgia si chiar USA.

In Romania inelele ANARCHIK pot fi configurate si achizitionate din magazinul online.