Analize de sarcina de la SYNLAB - Informatii esentiale pentru viitoarele mame

27 iunie 2023
Autor:
Suits Advertising

Atunci cand vine vorba de sarcina, analizele de laborator joaca un rol crucial in monitorizarea sanatatii mamei si a fatului. SYNLAB, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de diagnostic medical, ofera o gama larga de analize si teste specializate pentru femeile insarcinate. Acest articol isi propune sa ofere o perspectiva detaliata asupra analizelor de sarcina de la SYNLAB, inclusiv despre ce analize sunt disponibile si cum pot acestea contribui la ingrijirea prenatala de calitate.

Ce sunt analizele de sarcina?

Analize de sarcina suntHomepage teste medicale efectuate in timpul sarcinii pentru a evalua sanatatea mamei si a fatului. Acestea ajuta la detectarea si monitorizarea potentialelor complicatii sau afectiuni care pot afecta atat mama, cat si dezvoltarea fatului. Analizele de sarcina pot oferi informatii esentiale despre starea generala de sanatate, nivelurile hormonale, functia renala, statusul imunitar si alte aspecte importante in timpul sarcinii.

Analizele de sarcina de la SYNLAB:

SYNLAB este o companie recunoscuta la nivel international in domeniul diagnosticului medical, oferind servicii de laborator de inalta calitate. Compania dispune de o gama variata de analize de sarcina pentru a sustine nevoile de ingrijire prenatala ale viitoarelor mame. Iata cateva dintre cele mai relevante analize de sarcina oferite de SYNLAB:

Testul de sarcina (HCG): Testul de sarcina HCG (gonadotropina corionica umana) este utilizat pentru a confirma sarcina si pentru a monitoriza dezvoltarea embrionului sau fatului. HCG este un hormon produs in mod normal in timpul sarcinii si nivelurile acestuia pot oferi informatii importante despre evolutia sarcinii.

Profilul biochimic al sarcinii: Acest profil biochimic evaluaza diferite substante chimice din sangele unei femei insarcinate. Analizele includ masurarea glicemiei, functia renala, nivelurile de proteine si electroliti. Aceste teste pot identifica tulburari metabolice sau disfunctii care pot aparea in timpul sarcinii.

Testul de depistare a bolilor genetice: SYNLAB ofera teste de depistare a bolilor genetice care pot fi efectuate in timpul sarcinii, cum ar fi screening-ul prenatal pentru trisomii (cum ar fi sindromul Down) si alte anomalii cromozomiale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram