Analize de sarcina: ce trebuie sa stii despre serviciile oferite de synlab.ro

23 martie 2023
Autor:
Suits Advertising

Sarcina este o perioada plina de emotii si schimbari pentru orice femeie care isi doreste sa devina mama. Pentru a avea o sarcina sanatoasa si fara complicatii, este esential sa faci periodic analize sarcina care sa iti monitorizeze starea de sanatate si evolutia bebelusului.

Daca esti in cautarea unui laborator de incredere care sa iti ofere servicii de calitate si rezultate rapide, iti recomandam synlab.ro, lider european in domeniul diagnosticului medical de laborator.

HomepageUnde poti efectua setul necesar de analize sarcina? Poti sa te programezi acum la clinica Synlab! Au laboratoare in toate orasele din tara!

Synlab.ro iti pune la dispozitie o gama variata de analize de sarcina si fertilitate, adaptate nevoilor tale specifice. Fie ca vrei sa afli daca esti insarcinata, sa evaluezi riscul de anomalii genetice sau cromozomiale ale fatului, sa depistezi eventuale infectii sau boli cu transmitere sexuala care ar putea afecta sarcina sau sa monitorizezi nivelul hormonilor si al nutrientilor esentiali pentru dezvoltarea bebelusului, synlab.ro are solutia potrivita pentru tine.

Iata cateva dintre analizele de sarcina pe care le poti face la synlab.ro:

- Testul beta HCG: este cel mai simplu si mai sigur mod de a confirma o sarcina. Acest test masoara nivelul hormonului gonadotrop corionic uman (HCG) din sange sau din urina, care creste semnificativ dupa fecundare. Rezultatul poate fi obtinut in 24-48 ore.

- Testele prenatale neinvazive (NIPT): sunt teste genetice care se efectueaza pe o proba de sange matern si permit detectarea precoce a unor anomalii cromozomiale ale fatului, cum ar fi sindromul Down, sindromul Edwards sau sindromul Patau. Aceste teste sunt sigure atat pentru mama cat si pentru copil si pot fi realizate dupa 10-11 saptamani de sarcin

- Testele biochimice combinate (dublu test/triplu test/quadruplu test): sunt teste care se bazeaza pe masurarea unor markeri biochimici din sangele matern (PAPP-A, free beta HCG, AFP, estriol liber etc.) si permit calcularea riscului individual al fiecarui caz pentru anumite malformatii congenitale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram