fbpx

Analiza auto a anului 2015

Tractari masini Bucuresti

Anul trecut a fost unul foarte interesant in materie de autovehicule de lux. Nu doar ca au aparut masini noi foarte frumoase, insa si tehnologiile destinate lor s-au dezvoltat foarte mult.

Sa vedem mai multe detalii despre ce surprize placute am avut. In primul rand a fost lansat noul model de Chevrolet Corvette Z06. Un adevarat super erou al soselelor, care se comporta foarte bine atat pe autostrazi, cat si pe strazile din oras. Are 650 de cai puter si un pret pe masura: aproape 100.000 de dolari. Mai tarziu au aparut alte doua frumuseti auto: Alfa Romeo 4C Spider si Mazda Miata, insa acestea nu se compara cu Z06.

Surpiza cea mai mare a venit din partea celor de la Ford, care au lansat un nou Mustang Shelby GT350, mult mai agresiv decat editiile anterioare. Multi pasionati auto au declarat ca acesta ar putea fi cel mai reusit Mustang facut in fabrica.

Insa asa cum am mai spus, nu doar noile masini au facut din anul 2015 unul nemaipomenit in domeniul auto. Incepand de anul trecut, ne putem bucura de doua noi functionalitati in masina: Apple CarPlay si Android Auto. Acestea sunt doua sisteme de oglindire ale telefoanelor, care ne aduc toate functiile de care ne bucuram pe smartphone, in bordul vehiculului preferat. Aceste doua lansari ne bucura, deoarece vestesc faptul ca tehnologia comunicatiilor in masini urmeaza sa se dezvolte foarte mult in urmatoarea perioada.

Odata cu trecerea spre 2016, am mai invatat si ca brandurile exotice vor incepe sa produca SUV-uri, deoarece au capatat o foarte mare popularitate in randul unui grup larg de categorii sociale, transmisia manuala incepe sa fie data uitarii, iar customizarea unei masini nu mai are limite, producatorii incercand sa indeplineasca toate dorintele clientilor.

Si noi, la AloTractari am crescut foarte mult in anul 2015, imbunatatind serviciile de tractari auto, astfel incat sa putem ajunge cat mai repede la clientii aflati in nevoie, dar sa putem oferi aceleasi preturi competitive ca si pana acum. Ne mandrim ca ne-am largit si aria de servicii, astfel ca pe langa clasicele tractari de masini in Bucuresti, cu care v-ati obisnuit, acum puteti beneficia si de transportul utilajelor non stop atat in Bucuresti cat si in Ilfov si imprejurimi.