Amro Electronic Grup ofera soluții complete pentru sonorizarea restaurantelor și teraselor

Sunteți în căutarea unui sistem de sonorizare profesional pentru restaurantul dumneavoastră și nu știți ce să alegeți? Amro Electronic Grup, importator și distribuitor de echipamente audio profesionale Proel și IC Audio vă propune un sistem de sonorizare complet, gândit special pentru spațiul unui restaurant. Sistemul de sonorizare profesional pentru restaurant este compus dintr-un mixer amplificator de putere 180W rms, boxe audio cu montaj îngropat în tavan, incinte acustice de tavan fals, coloane audio de 10W și un CD Player cu mp3, intrare USB – SD card și telecomandă.

Mixerul cu amplificator Proel AMP 120 XL, de putere 120W rms/ 100V, cu 4 intrări universale XLR, are un design compact, protecție la supraîncarcare și scurtcircuit și este ideal pentru instalații de sonorizare ambientală. La el se adaugă difuzorul pentru montaj în plafon și boxa audio Proel CSE06T, cu putere 6W/ 100V, montabilă în tavan fals, cu structură metalică; ambele de o înaltă fidelitate acustică, perfecte pentru integrarea în sisteme de sonorizare destinate restaurantelor.
Coloana de sunet IC Audio, model TS-C 10-300/T, putere10 W, este proiectată pentru conectarea la instalații audio ambientale pe linie de 100V; difuzorul este rezistent la apă, are un indice de protecție ridicat (IP66) și poate fi utilizat cu succes în sistemele de sonorizare atât interne, cât și externe.

Unul din restaurantele care a ales echipamente audio de la Amro Electronic Grup este Le Gourmand din București. Acesta este un restaurant cu specific internațional, în care se organizează diverse evenimente, nunți și petreceri private; din acest motiv este foarte important ca sistemul de sonorizare să fie unul performant, la înălțimea evenimentelor oganizate. Restaurantele care aleg să investească mereu în îmbunătățirea condițiilor de care dispun clienții, sunt cele cu succesul cel mai mare. Amro Electronic Grup le stă la dispoziție cu o gamă largă de echipamente și oferte. Vizitați-ne!

Str. Pelinului nr. 22, etaj 2, sector 3, Bucuresti,
Tel: + 40(021)330 36 69; +40(021)331 78 46;
Fax/Tel: + 40(021) 331 78 46;
Mob: 0749 190 532.