Aminoacizi pentru antrenamentul tau!

7 decembrie 2018
Autor:
Western Nutrition SRL

Aminoacizi pe care trebuie sa ii consideri!

Animal Nitro de la Universal contine atat aminoacizi esentiali cat si neesentiali, el fiind unic prin formula pe care o are. Animal Nitro contine aminoacizi esentiali cu absorbtie rapida (EAA) si aminoacizii cu lant ramificat: 3500 mg de leucina, 1690 mg de izoleucina si 1815 mg de valina.

Tot de la brandul American Animal vine Animal Juiced Aminos in forma de praf. Animal Juiced Aminos contine un amestec important de aminoacizi esentiali in combinatie cu taurina, citrulina malat si glutamina.

De la BSN avem un supliment BCAA cu un palmares impresionant. BSN Amino X este, conform concursurilor prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com, cel mai bun supliment cu BCAA al anului 2012 si cel mai bun supliment de aminoacizi pentru refacere in anul 2014. Amino X este primul produs pe baza de aminoacizi cu o doza de 10 g de aminoacizi, inclusiv BCAA si vitamin B6!

Fabricat in USA, Dymatize BCAA 2200 iti ofera 2200 mg de aminoacizi cu lant ramificat BCAA (L-leucina, L-valina si L-izoleucina), per portie. Pe langa BCAA, au fost adaugate riboflavina (vitamina B2) si vitamina B6 pentru a reduce senzatia de oboseala si extenuare. BCAA stimuleaza sinteza proteinelor, de aceea este utilizat in faza post-antrenament, reducand febra musculara.

Un contender calitativ vine din partea celor de la Universal, 100% Beef Aminos contine aminoacizi din carne de vita de o calitate superioara. Acestia sunt derivati din izolat proteic provenit din carne de vita, concentrat din albumina de carne de vita si ficat de vita argentiniana.
Pe langa aminoacizi acesta mai contine si nutrienti esentiali, care sprijina refacerea tesutului muscular distrus in urma antrenamentelor.

Avantajul principal al acestui produs este pretul foarte mic si sursa naturala a aminoacizilor, iar dezavantajul este marimea pastilelor, care pentru unii poate fi prea mare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram