“Am simţit criza” – A treia ediţie a Zilelor Calitaţii de la Sibiu a început pe 9 11 2012 cu o vizita la

12 noiembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Sibiu, 10.11.2012 – Continental Sibiu rămâne în creştere. Din luna februarie a acestui an, s-a dat startul producției în noul modul IV. În luna iulie, compania a ajuns la cel de-al 2000-lea angajat. 15 milioane de piese vor fi produse până la sfârşitul anului. De asemenea, directorul general Oswald Kolb se așteaptă la o creștere continuă pentru viitor.

Vineri, la deschiderea celei de a treia ediţii a Sibiu Quality Days (SQD), o conferință dedicată managementului calității în industria auto românească, Kolb a prezentat povestea de succes a firmei Continental Automotive SystemsKolb a prezentat povestea de succes a firmei Continental Automotive Systems. La conferința din acest an, care s-a desfăşurat în perioada 9 și 10 noiembrie, au participat 30 de directori și manageri de calitate de la companii naţionale şi internaţionale cum ar fi Bosch Rexroth, Hartmann sau Flaro Prod.

Producţia la Modulul IV de la Continental Automotive Systems Sibiu.Conferința a fost organizată de compania de consultanță Werner Seeger Qualitätsmanagement Romania (WSQR), cu sediul în Cisnădioara. “Dorim să promovăm calitatea la companii din ţară. Acesta este un factor de succes în competiția internațională, cum dovedeşte Continental, dar este şi important pentru firmele românești “, a declarat Werner Seeger, director general al WSQR.

Pe calitate se bazează şi Cristian Şuteu, director general al SC Autonova S.A. din Satu Mare. Şuteu este unul dintre referenţi dei la conferinţă. Alături de el şi-au împartăşit experienţele Ernst Holzheimer, fostul director general de la Eybl Automotive din Timișoara, Christian Curec, Plant manager la Prevent, Radu Ghiţa, manager de calitate la Eduard Hartmann România din Cisnădie, şi Dr. Raluca Oprişiu, avocat la biroul de avocatură Stalfort.

“Managementul calității este ca o poliţă de asigurare”, a susţinut Seeger. “Acesta reduce riscul unei companii, mai ales în vremuri dificile economic, așa cum vedem din nou în Europa.” Chiar şi Continental din Sibiu a simțit criza de acum doi ani, a raportat Kolb. “Criza a însemnat pentru noi că am pierdut o uşoară parte a creșterii planuite. Cu toate acestea, am crescut în 2008 și 2009.”

Calitatea este, conform domnului Kolb, esențială în industria auto. La începutul activităţii sale la Sibiu, el a trebuit să lupte la fel ca alți colegi, împotriva grijilor clienților din Europa de Vest. “Mi-a luat ceva timp pentru a îi convinge pe clienţi că se pot produce produse de calitate în ţări precum Polonia, Cehia, Ungaria și mai ales România.” Având în vedere această imagine, calitatea are, pentru companiile locale, o importanţa şi mai mare decât pentru companiile occidentale. De aceea, Continental a susținut ediția din acest an a Zilelor Calităţii de la Sibiu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram