Am organizat a II a editie a Targului 10beneficii

Am facut acest lucru si in cadrul celei de a doua editii a Targului “10beneficii” organizat in 28-29 martie 2015 intr-o locatie deosebita cu semineu, candelabre si vitralii – Palatul InSpayer .

Am imbinat sectiunea de expozitie unde s-au gasit produse naturiste, cosmetice si detergenti bio, cristale, bijuterii, produse apicole, carti, cu sectiunea de prezentari sustinute de traineri, medici, psihologi, terapeuti.

Dupa fiecare prezentare cei mai norocosi dintre participanti au castigat la tombola produse naturiste si cosmetice, carti, ustensile pentru bucatarie, vouchere la spa, fitness, aerobic, spinning, piscina.

Seara de sambata a fost una speciala in care am aniversat-o pe Florentina Gionea si proiectul “Iubim si gatim” rasfatand invitatii cu sticksuri de legume, gustari, bomboane si un delicios tort raw vegan.

In cadrul evenimentului au participat aproximativ 1500 de persoane care au aflat informatii interesante despre destin si autocunoastere, terapia iertarii, cum putem depasi depresia printr-o abordare crestina, detoxifiere, metode anti aging, feng shui, nutritie energetica, semnificatia viselor, pilates.

Multumim tuturor pentru participare si va asteptam sa fiti alaturi de noi si la urmatoarele evenimente pe care le vom organiza.

Sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti intotdeauna in armonie cu voi si cu cei dragi !