Am dat startul consilierii online din cadrul proiectului „Ai dreptul la o cariera de succes Stagii de practica pentru profesiile din

29 aprilie 2015

Institutul Notarial Roman, in parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara, compania de consultanta Loop Operations si Economic Confort lanseaza platformei de consiliere online dezvoltata incadrul proiectului „Ai dreptul la o cariera de succes! Stagii de practica pentru profesiile din domeniul juridic”.
Accesand www.timisoara-practica-inr. ro, studentii si masteranzii participanti la programul de consiliere profesionala si orientare in cariera organizate de consilierii companiei de consultanta Loop Operations, si nu numai, vor putea consulta informatii actuale din domeniul juridic si al administratiei publice si vor avea la dispozitie o gama variata de instrumente ce vin in ajutorul dezvoltarii lor personale si profesionale: chestionare de personalitate, chestionare de evaluare a intereselor, teste psihovocationale, teste de cunoastere.
In acelasi timp, platforma online este dedicata interactiunii studentilor ti masteranzilor participanti la programul de consiliere cu tutorii ti consilierii alocati. Astfel, platforma ofera un sprijin membrilor grupului tinta de a primi asistenta pe probleme specifice in ceea ce priveste accesul pe piata muncii si cautarea unui loc de munca.
Cei care doresc sa afle mai multe detalii legate de platforma, utilitatea si modul de utilizare al acesteia, pot consulta ghidul pus la dispozitie pe site-ul oficial de promovare a proiectului (www.timisoara-practica-inr. ro)
Consilierea prin platforma online este parte integrata a proiectului „Ai dreptul la o cariera de succes! Stagii de practica pentru profesiile din domeniul juridic”, prin care partenerii si-au propus sa combata problema integrarii tinerilor absolventi de studii superioare pe piata muncii si sa contribuie la corelarea educatiei acestora cu cerintele pe care le au angajatorii de la ei.
* Proiectul „Ai dreptul la o cariera de succes! Stagii de practica pentru profesiile din domeniul juridic” este un aroiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram