Alukonigstahl recomanda Sistemele Schuco din PVC – solutia ideala din punct de vedere estetic si functional pentru orice tip de imobil

Excelenta izolare termica si fonica, siguranta si designul elegant sunt cateva caracteristici ce recomanda Sistemele Schuco

Faptul ca tamplaria din profile de PVC cu geam termoizolant reprezinta cea mai buna solutie pentru usi si ferestre destinate locuintelor este deja un lucru unanim recunoscut. Ofera protectie termica si fonica, este fiabila si usor de intretinut. Si nu il ultimul rand, va ajuta sa economisiti bani prin reducerea costurilor de incalzire a apartamentului sau casei dumneavoastra.
Varietatea sistemelor din PVC Schuco permite realizarea unor solutii potrivite din punct de vedere estetic si functional oricarui tip de imobil, indiferent de marime sau utilizare. Invelisul unei cladirii are numeroase functiuni, printre care se Numara si asigurarea unui climat optim de viata si de munca, iar sistemele complexe Schuco asigura toate aceste avantaje.
Sistemele Schuco din PVC pentru ferestre si usi, grupate in trei serii principale, in functie de adancimea profilului – Corona CT 70, Thermo 6 si Alu Inside (cu 70, respectiv 82 mm adancime de constructie a profilului) – sunt apreciate de utilizatori si recomandate pentru caracteristicile excelente privind izolarea termica si fonica, siguranta si designul elegant. Acestea permit realizarea de ferestre cu unul sau doua canate, usi de balcon si usi de intrare simple sau duble. Pentru completarea ofertei, pe baza profilelor de 70 mm si 82 mm au fost dezvoltate si sistemele pentru usi liftant –glisante, numite EasySlide si, respective, ThermoSlide.
Sistemele de profile din PVC Schüco beneficiaza de un avantaj important: au propria feronerie, proiectata si executata special pentru acestea, prin urmare cu o potrivire perfecta. Feroneria VarioTec nu se poate folosi pe alte tipuri de profile. Suprafetele care se afla in frecare sunt executate din teflon, material cu o inalta rezistenta la uzura. Partile vizibile ale feroneriei, manerele si balamalele sunt disponibile in mai multe culori: alb, negru, auriu, argintiu.
Tot pentru satisfacerea tuturor cerintelor estetice, profilele sunt disponibile intr-o larga paleta cromatica, de la culori primare (rosu, verde, albastru, gri) la culori si texturi imitatie de lemn (clasicele stejar sau mahon sau cele mai noi – nuc, Sienna Rosso sau Sienna Noce). De curand, Schuco a patentat o noua tehnologie de colorare a profilelor, numita Automotive Finish, care ofera o gama exceptionala de opt culori metalizate.
Daca exista dorinta unor aplicatii deosebite, pentru toate cele trei serii exista sistemul “TopAlu”, capace din aluminiu care se clipseaza pe exteriorul profilelor, facand posibila o armonizare mai buna a unei fatade cortina din aluminiu cu o fatada cu ferestre din PVC.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite.