Alukonigstahl isi mareste portofoliul cu sistemele de umbrire Warema

Alukonigstahl cauta mereu solutii cat mai eficiente energetic, care sa asigure confortul maxim. Vara, una dintre cele mai mari provocari o reprezinta protectia solara, deorece reglarea eficienta a temperaturii, cu cele mai mici costuri, depinde si de cat de bine sunt protejate incaperile de soare.

Protectia solara moderna trebuie sa satisfaca cerinte multiple. Sa ofere umbra peste zi, sa permita patrunderea nestanjenita a ultimei lumini de asfintit, sa mentina incaperea racoroasa vara si sa contribuie iarna la economisirea energiei pentru incalzire. Solutiile de protectie solara foarte moderne de la WAREMA satisfac toate aceste cerinte, fara compromisuri in design si calitate.

Warema este lider de piata pe segmentul de protectie solara activa si produce solutii functionale pentru protectia solara. Sistemele de umbrire Warema, fie ca sunt rulouri, jaluzele exterioare sau storuri, vin in completarea efortului Alukonigstahl de a gasi cele mai bune solutii pentru anvelope eficiente energetic. In plus, produsele Warema se caracterizeaza prin calitate exceptionala a materialului, prelucrare excelenta si o multitudine de variante coloristice.