fbpx

ALTEX deschide un nou magazin în Constanța în locul fostului showroom Domo din Maritimo Shopping Center

Astfel, începând de la sfârșitul acestei săptămâni, toți clienții vor putea beneficia, pentru produsele comercializate de ALTEX, de posibilitatea de returnare a produselor în maxim 31 de zile de la cumpărare, garanție și service.

„Este un angajament pe care ni l-am asumat în această toamnă și pe care dorim să îl implementăm în mai multe orașe din România, pentru a le oferi consumatorilor o experiență de achiziționare îmbunătățită. Considerăm că este abordarea potrivită pe care o poate adopta un lider de piață, arătând astfel preocuparea sa constantă față de nevoile clienților, fie că sunt ai săi sau că fac parte din portofoliul altor retaileri electro-IT, care, din diferite motive, și-au încetat activitatea pe o piață.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Clienții vor găsi în noul spațiu o gamă de peste 10.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 1.000 lei la LED TV și de până la 600 de lei la frigidere. În plus, în perioada 20 – 22 noiembrie, vor putea fi achiziționate laptop-uri pornind de la prețul de 899.9 lei și smartphone-uri de la 399.9 lei.

„Noul showroom va funcționa de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00. În acest interval de timp, experții noștri vor putea oferi clienților toate detaliile cu privire la promoțiile pe care le-am pregătit cu ocazia inaugurării, precum și consilierea necesară pentru a se asigura că produsele achiziționate corespund nevoilor lor.”, a declarat directorul local Remus Popescu.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.