fbpx

Allan Pease a impresionat baimarenii la cel mai mare eveniment de business din Transilvania

Allan Pease, supranumit „Mr. Body Language” i-a incantat pe cei peste 750 de participanti ai evenimentului cu informatii esentiale despre limbajul trupului, care
„reprezinta intre 60 si 80 % din impactul pe care il avem asupra altora. Lucruri ca atinsul nasului sau a urechilor ne arata ca oamenii cu care ne intalnim evita sa spuna adevarul. Eu ii invat pe oameni sa se uite dupa contradictiile din comportamentul celuilalt si sa afle astfel daca oamenii spun adevarul sau nu”, spune Allan Pease. Cunoasterea gesturilor precum strangerea de mana, zambetul, mimica fetei sau pozitiile mainilor sunt esentiale in comunicarea, atat in mediul de afaceri, cat si pe plan personal.

Oameni precum Angela Merkel, Barack Obama sau Bill Gates, platesc zeci de mii de euro pentru aceste informatii si pentru a invata cum sa isi controleze limbajul trupului in a-si garanta succesul public. Cei prezenti la aceasta conferinta au avut ocazia de a invata si intelege mai multe semnale care le sunt date de interlocutorii lor si totodata sa-si controleze gesturile proprii. „Orice gest este interpretabil si este raspunzator de atitudinea celor din jurul tau fata de tine insuti” spune Allan Pease.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un mediu business-casual, cu o atmosfera relaxanta, vesela, dar in acelasi timp eleganta, avand o mare insemnatate pentru toti participantii. Pe langa informatiile pretioase aflate de la Allan Pease, acestia au avut ocazia in pauze de a relationa si a stabili diverse legaturi pentru eventuale parteneriate; si chiar de a participa la tombolele organizate.

In cadrul evenimentului, One IT si-a facut simtita prezenta cu un stand de prezentare in care a pus la dispozitia participantilor pentru testare mai multe produse IT business de ultima generatie, oferind informatii si consiliere IT de specialitate. De asemenea, la standul lor s-au inghesuit in pauze participantii pentru a se inscrie la tombola realizata, la care au oferit un TV Led Toshiba. In urma acestei tombole, fericitul castigator Popovici Dorin Viorel din Cluj-Napoca a mers acasa, atat cu informatii pretioase de la Allan Pease, cat si cu televizorul oferit de One IT.

Promovat de Publicom in Baia Mare, atat in media locala, pe outdoor-ul digital local si pe online, cat si catre partenerii celor doua companii: One IT si Publicom, evenimentul a starnit un adevarat interes, fapt pentru care mai multi baimareni au fost prezenti in sala. Acest lucru da dovada inca o data ca exista potential si dorinta de dezvoltare la nivel in Baia Mare.

„A fost incitant si m-a impresionat mult, atat Allan Pease cat si numarul mare de participanti la conferinta lui. Au fost prezenti multi tineri, care spre surprinderea mea, erau in cunostinta de cauza, semn ca au citit cartile sale. Scrise intr-un limbaj accesibil, cartile lui Allan Pease sunt usor de asimilat si se adreseaza oricarei persoane: din mediul de afaceri, din mediul financiar, avocati, profesori sau asistenti sociali. Daca l-ati ratat pe Allan Pease, nu ratati sa va valorificari la maximum imaginea personala citind cartile lui!”, spune doamna Libotean Ana, directorul retelei de librarii Maralibris din Baia Mare, unul dintre colaboratorii Publicom si One IT.

Dincolo de aportul adus in promovarea evenimentului la nivel local, Publicom pune accent pe dezvoltarea comunicationala si atentia acordata relationarii cu clientii si colaboratorii sai. Mai mult de atat acest lucru este transpus si in campaniile si promotiile realizate. Iar participarea echipei la un astfel de seminar face parte din programul continuu de dezvoltare profesionala si imbunatatirea permanenta a comunicarii, atat cu clientii, cat si la nivel de consumator final.

Companiile One IT si Publicom continua sa se implice in dezvoltarea mediului de afaceri local. Parteneriatul cu evenimentul ce l-a adus mai aprope pe Allan Pease de baimareni, a fost o experienta unica. Allan Pease, un adevarat expert in comunicare a imbinat umorul cu seriozitatea, oferind un eveniment desavarsit, motivational, care a creat un impact asupra baimarenilor prezenti acolo.

Despre Publicom:
Publicom este o agentie de publicitate, care a aparut in 2004 in Baia Mare, din dorinta de a oferi pe piata servicii de comunicare si publicitate bazate pe creativitate, originalitate si profesionalism. De-a lungul timpului s-a specializat in organizare evenimente, strategie si creatie pentru client. Si-a dezvoltat la nivel local o reatea OUTDOOR proprie de locatii de Mesh-uri si un LED-Screen pozitionat strategic in cea mai circulata zona a orasului Baia Mare.

Despre One IT:
Compania One IT a fost fondata in 2003, avand sediul central in Baia Mare, cu scopul de a dezvolta piata IT si a aduce cele mai noi technologii la nivel local. Ulterior aria de acoperire One IT a fost extinsa, astfel incat in prezent activeaza si pe piata din Cluj-Napoca. Colaborarea cu liderii internationali din domeniul IT, precum : Intel®, Toshiba®, Xerox ®, Microsoft ®, Fujitsu ® si altii, a consolidat si a crescut garantia unei oferte complete de produse si servicii, bazate pe cele mai bune competente si tehnologii.