Alina Gheorghe CEO Alice Design Imi doresc sa imi prezint rochiile la Paris

Cunoscand povestea Alinei Gheorghe, CEO Alice Design Boutique, vei intelege ca poti trasforma orice hobby intr-o afacere. Tot ce iti trebuie este determinare, perseverenta si puterea de a nu renunta la ceea ce iti doresti, odata cu prima piedica.

Alina Gheorghe este una dintre femeile care si-au transformat pasiunea in afacere. A inceput cu un blog cu si despre rochii de mireasa, pe care l-a transformat, treptat, intr- un magazin online si un showroom cu atelier. “In cautarea unei rochii pentru o nunta am realizat ca, pe piata din Romania, chiar daca sunt foarte multe magazine cu rochii de mireasa, oferta nu este foarte variata si nu se pot personaliza rochiile.”

Recunoaste ca sa lucrezi cu miresele poate fi, uneori, extrem de stresant, mai ales ca femeile tind sa fie atente la fiecare detaliu cand vine vorba de cea mai importanta zi din viata lor. Poti afla mai multe despre ea aici

Alina Gheorghe este si unul dintre speakerii conferintei “Femei de cariera”, organizate de Woman2Woman.ro in data de 7 noiembrie 2013, la Premier Palace Hotels&Spa.

Evenimentul va reuni femei de cariera si specialisti in relatii publice, marketing, modeling, fashion, FMCG sau cooking. Printre acestia se numara: Valentina Pelinel – model international, Daniela Nane – antreprenor si actrita, Andreea Mihai – Director de Marketing Carrefour, Roxana Dobrescu – Senior Manager HR Avon, Alina Gheorghe – CEO Alice Designer Boutique, Flori Dragomir – cofondator Sentimente.ro, Corina Oprisan – Grafton Recruitment Romania, Alina Orzan – CEO Cristallini, Alexandra Iliuta si Adina Calin – Premier Palace Hotel & Spa, Alina Blagoi – Psiholog Clinician Specialist, Ioana Mucenic si Dana Nae Popa – Managing Partner Pastel, Andreea Pautov – Marketing Manager World Class Romania, Adina Grigore – Manager Salon Ameena’s Nails, Relu Calota – Fotograf la Relu Calota Studio.

Evenimentul va fi moderat de jurnalista TV Dorina Florea, care prezinta de vineri pana duminica Telejurnalul TVR1 de la ora 20, impreuna Mircea Radu.

Pe langa posibilitatea de a intalni si de a interactiona cu invitatii speciali, participantii la conferinta “Femei de cariera” vor beneficia de cadouri si tombole cu premii surpriza.

Sponsorul principal al evenimentului este Premier Palace Hotel&Spa.

Evenimentul este sustinut si de sponsorii secundari: Agrafa.ro, Alice-Design.ro, Ameenas.ro, Avon, Carrefour, Cristallini, Grafton, Kurtmann.ro, Leonidas, Ropharma, Rockstar Construct, Sian Books – parte a Grupului editorial ALL, Vreaumobila.ro, World Class Romania.

Parteneri media: Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Manger Express, Money Channel, Mujer, Ziarulring.ro, Romania Libera, StyleAndTheCity.ro, Ziare.com.

Vrei sa participi? Inregistreaza-te pentru a participa gratuit aici.