Alice Sarbu farmacist speaker la conferinta Woman2Woman ro din 31 martie

27 martie 2015
Autor:
Woman2Woman

Pe 31 martie 2015, te invitam la a treia editie a conferintei “Sanatate, frumusete, feminitate”, organizata de Woman2Woman.ro. In cadrul conferintei, invitam specialisti si femei cu experienta in wellness, nutritie, sanatate, ingrijire si care iti vor oferi sfaturi practice legate de sanatate, frumusete si feminitate. Alina Sarbu este unul dintre speakerii pe care ii vei cunoaste pe 31 martie.

Despre Alice Sarbu, unul dintre speakerii conferintei

Alice Sarbu – Farmacist cu experienta de 10 de ani in domeniul pharma, pe pozitii de management si control intern in cadrul Farmaciilor Dona. Alice s-a alaturat echipei Core Invest Health din dorinta de a se implica in campania de informare in domeniul sanatatii pe care aceasta o desfasoara. Core Invest Health aduce in atentia tuturor importanta unui stil de viata sanatos, alaturi de o alimentatie echilibrata si ajustata cu suplimente alimentare de calitate, a caror eficacitate a fost demonstrata prin studii clinice.

Tema discutiei: Movial plus – inovatie de ultima ora in domeniul osteoarticular, formula unica si brevetata care asociaza colagen hidrolizat, alaturi de acid hialuronic, extract de rodie si vitamina C. Beneficiile la nivelul articular sunt: eliminarea durerii in 21 de zile de administrare, demonstrat prin studii clinice, alaturi de cresterea mobilitatii articulare si stimularea procesului de regenerare articulara. Movial plus aduce organismului nutrientii necesari pentru buna desfasurare a procesului de refacere a articulatiilor.

Deoarece afectiunile articulare sunt insotite de durere, care se resimt puternic si in timpul noptii, CIH aduce ca si terapie complementara Dormax, un complex unic de melatonina, valeriana, passiflora si mac californian. Acesta elimina trezirile nocturne, scurteaza timpul necesar pentru a adormi si asigura calitatea somnului.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti aici

Core Invest Health – importator si distribuitor de suplimente alimentare, care vine sa aduca solutii problemelor majore cu care se confrunta pacientii, si anume: procesul de imbatranire celulara, afectiunile articulare, tulburarile de somn, problemele de tranzit si sindromul metabolic.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti pe Woman2Woman.ro.

Sponsori principali: Aqua Carpatica si Sian Books – parte a Grupului Editorial All.

Sponsori secundari: Active Family Center, Activia, ANA ARE, Clinica Eliade, daMes.ro, Divine, Kurtmann.ro, LaserMaxx, movial, Sano Vita.

Parteneri media principali: Romania Libera si The Money Channel

Parteneri media secundari: Acasa.ro, bebelu.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Spring Events, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram