Alegerea unei solutii profesionale de spalare / curatare a covoarelor este mandatorie

In zilele noastre, covoarele sunt de diferite dimensiuni, modele, pot fi monocrome, sau construite pe diverse palete de culori, sunt dintr-o multitudine de materiale si poarta amprenta civilizatiilor din care provin, iar cumparatorii le aleg dupa preferinte si dupa spatiul pe care sunt menite sa il decoreze. Un covor poate fi o pata de culoare intr-un spatiu minimalist, sau poate complimenta mobila locuintei dumneavoastra. Pentru a pastra culorile vii ale covorului dumneavoastra este important sa apelati la o firma de de top ce activeaza in domeniul de spalatorie covoare Bucuresti.

Un motiv care demonstreaza importanta pastrarii culorilor vii ale covorului dumneavoastra este insasi ideea covorului rosu, inca din antichitate folosirea covorului rosu era destinata pentru un om considerat special. In arta renascentista covorul rosu, adesea cu motive orientale, aparea in picturile sfintilor, regalitatii si aristocratilor. Culoarea era mai scumpa, fiind mai greu de obtinut. Traditia a continuat si ulterior fiind folosita atunci cand sosea o personalitate politica.

Si cand vine vorba de covorul moldovenesc, culoarea este un lucru foarte important, acestea avand coloritul foarte variat. Pana la sfarsitul secolului al XIX-lea aceasta era alcatuita exclusiv din coloranti vegetali, fiind folosite radacini, coaja copacilor, frunze si flori in ameste cu alte diferite substante care erau menite sa le pastreze culoarea vie.

Covorul rosu a devenit un element obligatoriu in Hollywood 1992 la premiera unui film. Iar din 1964 covorul rosu a devenit un simbol global, asociat cu vedetele cinematografiei si momentul in care acestea isi fac aparitia la decernarea premiilor Oscar, moment adesea definitoriu pentru cariera lor.

Fiecare colt al lumii are o traditie diferita cand vine vorba de materialele si modelele covoarelor, iar cele orientale sunt cele mai recunoscute in lume. Firma noastra considera ca pentru fiecare pasionat de covoare din capitala, trebuie sa fie importanta ideea de spalatorie covoare Ilfov.

Daca e sa ne intoarcem un pic in timp, din preistorie oamenii au fost in cautarea diverselor moduri de a evita sprafetele reci si rigide, uneori din piatra, pe masura ce civilizatia a evoluat chiar din marmura si lemn, ale podelelor pe care mergeau sau dormeau. Blanurile si pielea animalelor a fost folosita in locul covorului, de la inceputul timpurilor, de catre om. Pe masura ce timpul a trecut si specia umana s-a dezvoltat, diferite materiale naturale sau sintetice au fost folosite pentru a le imbunatati oamenilor viata si a le facilita comfortul.

De ce ar trebui sa fie importanta pentru dumneavoastra ideea de: spalatorie covoare Bucuresti? E necesar sa apelati la un serviciu eficient de curatatorie covoare pentru a va asigura constant ca este perfect curat in casa si nu plin de particule de praf!

Ce inseamna pentru noi ideea de spalatorie covoare Bucuresti? Suntem o companie care ofera servicii profesioniste de curatatorie pentru covoare, imbinand metoda traditionala si cea moderna. Firma noastra opereaza in Bucuresti dar si in Ilfov.

Pentru a va pastra covoarele intr-o stare cat mai buna, ca locuitor al capitalei, chiar si dupa trecerea timpului, noi va propunem sa apelati la o firma profesionista ce ofera servicii de spalatorie covoare Bucuresti.

Firma noastra de top ce activeaza in domeniul de spalatorie covoare Bucuresti, ofera servicii de curatare a covoarelor ce au loc pe mai multe faze. Spalarea: prestam trei tipuri de spalare a tesaturilor, spalarea normala si alte doua tipuri de spalare speciala. La noi spalarea covoarelor se face precum ar face-o si clientii nostrii, daca ar avea timpul necesar, pentru ca toti stim ca nu e niciodata destul timp: cu peria si cu furtunul cu apa rece. Insa pe masura ce timpul trece, si tehnologia evolueaza, si noi am hotarat ca cea mai prolifica ar fi o fuziune intre metoda brevetata si tehnologia de ultimul racnet din domeniu: aparatul de spalat cu jet de apa sub presiune, peria electrica- aceasta transforma 2 ore de munca fizica in doar 10 minute, maximizand eficienta, iar diametrul, lungimea firului, cat si presiunea exercitata asupra periei, asigura o curatare de calitate superioara, exeterminand orice impuritate. De asemenea, jetul continuu de apa, asigura indepartarea perfecta a prafului, noroiului si a altor forme de murdarie, lucrand perfect cu detergentul nemtesc de top,care distruge murdaria fiind simultan si delicat cu tesatura.

Firma noastra de top ce activeaza in domeniul de spalatorie covoare Bucuresti practica si doua tipuri de spalare mai speciale, indeplinind cerintele a doua tipuri de client: cel ce detine animale de companie, deoarece covoarele care poarta urme olfactive de urina sunt mai greu de curatat, astfel noi folosim un neutralizator de mirosuri, si cel ce are o familile cu copii, deoarece copii au un sistem imunitar mai sensibil, astfel noi folosim pentru covoare un detergent special care are in componenta germicid si o substanta cu actiune antibacteriala pentru a ne asigura de igenizarea eficienta a tesaturii.

In compania noastra de top, ce activeaza in domeniul de spalatorie covoare Bucuresti, serviciile de curatatorie covoare asigura, de asemenea, limpezirea covorului cu o cantitate suficienta de apa, dupa care urmeaza uscarea acestuia. Aceste procese(de clatire, stoarcere si uscare) sunt interprinse cu grija pentru a pastra intacta si in aceleasi conditii tesatura, nu sunt agresive, noi asgurandu-va ca va vom inapoia covorul exact in starea in care era momentul in care a fost preluat.

Firma nostra ce isi desfasoara activitatea in capitala, in domeniul de spalatorie covoare Bucuresti asigura si aspirarea tesaturii cu un aspirator eficient, inainte de inapoierea sa. Astfel se indeparteaza si ultimele fire de par si scame ramase dupa finalizarea tuturor etapelor precedente.

Daca doriti sa va convingeti singur de calitatea serviciilor oferite de firma noastra ce activeaza in capitala, in domeniul spalatorie covoare Bucuresti, va asteptam pe site-ul nostru pentru o comanda!