Alegerea idela pentru o casa luminoasa si cu un consum mic de energie

V-ati gandit vreodata cat consuma un bec incandescent, pe care de altfel majoritatea oamenilor il folosesc? Chiar daca costul initial al unui bec incandescent este mic, poate cel mai mic de pe piata, durata de functionare este de maxim 1200 de ore, iar consumul de 60W-100W. Ce inseamna asta in comparatie cu un bec led? Becurile led Philips au o durata de functionare de pana la 50000 de ore si un consum intre 3W-20W, cel mai mic de pe piata, ramanand cea mai eficienta solutie de iluminat in momentul de fata.

Becuri prietenoase cu mediul si sanatatea! Becurile economice, CFL (Compact fluorescent lamp) sunt cele mai populare in acest moment, consumatorii le aleg tot mai mult datorita consumului de 4-5 ori mai mic decat in cazul celor incandescente, dar acestea folosesc o tehnologie veche, adica sunt sensibile la temperaturi scazute si ridicate, la umiditate, la socuri si au in componenta lor mercur, aproximativ 4mg, care este extrem de toxic pentru organismul uman in caz ca acestea se sparg. Becurile led au durata de viata mare, un consum mic de energie si sunt foarte prietenoase cu mediu si sanatatea noastra. Alegeti becuri led e27 de la Euro Vial Lighting si veti putea observa calitatea si functionalitatea lor imediat.

Datorita avantajelor numeroase pe care becurile led e14 le au, ramanem la ideea ca sunt cele mai eficiente solutii de iluminat la momentul actual, dar si in comparatie cu restul surselor de iluminat precum becurile incandescente, fluorescente si CFL.