Alegerea firmei de rent-a-car potrivite

Cu atat de multe firme de rent a car in Romania, alegerea firmei de inchirieri auto este un lucru greu dar care este mai usor de facut daca vei citii articolul de mai jos. Firmele de rent a car au diverse servicii si masini din care sa alegi.
Expert auto rental este specializata in oferirea de servicii de inchirieri auto in Timisoara cu o gama completa de masini de inchiriat in diverse clase – economy, autoutilitare si remorci. Aceste masini sunt ideale pentru calatorii diverse si tripuri.    Iata cateva lucruri de care sa ti cont cand alegi firma de rent a car.
Comparați prețurile – Diferența dintre tarifele zilnice va varia în funcție de durata de închiriere, de ziua săptămânii și de sezonalitate.

Un studiu al satisfactiei clientilor ce folosesc serviciile de rent a car releva faptul ca acestia se uita dincolo de pret atunci cand rezerva o masina.

Alti factori, cum ar fi serviciile auxiliare si taxele asociate acestora, sunt la fel de importante ca pretul.

Pont: apeland la serviciul de rezervare online practicat de Prima Rent a Car, pretul final obtinut nu are nicio taxa suplimentara.

Alte criterii utilizate de clienti pentru alegerea companiei de inchirieri auto sunt restrictiile privind aria in care poti merge cu masina (sau daca poti iesi cu ea din tara sau nu, ori daca o poti lasa in alt oras), kilometri nelimitati sau orele de serviciu.

Birourile care deservesc aeroportul pot sa inchida mai devreme in weekend sau de sarbatori legale, de aceea este necesar sa platesti o zi in plus daca predai masina dupa orele de program.

Iata cateva dintre ele:
1. In primul rand trebuie sa alegi o companie cu experienta si vechime in domeniul rent a car pentru a fi sigur ca nu dai gres.
2. Este foarte important ca masina pe care o inchiriezi sa aiba toate asigurarile platite pentru a evita neplacerile ulterioare cauzate de diversi factori, si sa nu fi pus in situatia de a achita taxe suplimentare.
3. Compania pe care o alegi trebuie sa detina o flota diversificata de masini si cu preponderenta masini noi. Avantajele inchirierii unei masini noi sunt numeroase. Riscurile de a se defecta sunt foarte scazute, si in acest fel creste siguranta pasagerului.
4. NU pretul este cel mai important!!!

Daca esti in Oradea poti apela la servicii profesionale de rent a car prin www.rentxpert.ro iar daca esti in Deva alege servicii profesionale de inchirieri auto pe www.rentacardeva.ro