Alegerea caloriferului potrivit locuintei tale

In momentul in care ne construim o locuinta, sau dorim sa o modernizam, avem nevoie de accesorii casnice de calitate pentru a nu fi nevoie sa le inlocuim des. Totusi, cand vorbim despre calorifere, ne intrebam care este cel mai bun?

Cel fabricat din cupru sau cel din aluminiu? La aceasta intrebare vor raspunde profesionistii in instalatii sanitare. In urma unui studiu american, respondentii au avut de raspuns la o intrebare banala: “Care este cel mai calitativ calorifer?

Cel facut din aluminiu sau cel facut din cupru?”. Dupa cum era si normal raspunsurile au fost impartite si argumentate . Chiar daca si acum exista multe dezbateri asupra subiectului celui mai bun si eficient radiator, oamenii aleg produsele dupa nevoile personale. Totusi s-a dovedit stiintific ca , de fapt, cuprul transfera caldura mai bine decat aluminiul si chiar daca pana acum cativa ani pretul unui calorifer confectionat din aluminiu era destul de costisitor, acestea s-au dovedit mult mai usor de exploatat si reparat.

Calorifere de vanzare

Caloriferele de vanzare comercializate de profesionistii de la Oferte-Radiatoare au un raport pret-calitate foarte bun si sunt recomandate pentru clientii care doresc sa aibe o locuinta eficienta termic. Beneficiile unui radiator de cupru sunt cele de ordin practic, avand o greutate mult mai mare fata de cele din aluminiu, iar articulatiile pot ceda mult mai usor.

Sudurile care fixeaza tuburile de cupru nu transfera foarte bine caldura termica si se dovedesc neeficiente in momentul in care sunt puse in functionare, incalzindu-se mai greu. O alta problema semnalata la in cazul caloriferelor din cupru o reprezinta rezidul alb din jurul tuburilor.

Acest praf se datoreaza reactiilor chimice care au loc intre diferite metale (tuburi de alama, plumb, cupru) care se comporta diferit la contactul cu caldura. Magazinul online de radiatoare vinde o gama variata de produse destinate oricaror constructii civile sau industriale.