Alege un curs de formare data protection officer pentru cariera ta

16 aprilie 2019
Autor:
Suits Advertising

Dezvoltarea profesionala si personala trebuie sa ocupe un rol foarte important in viata noastra. Daca activam in domeniul juridic trebuie neaparat sa urmam anumite cursuri destul de apreciate in ultimul timp, si anumele cursuri de data protection officer.

Aceste cursuri de data protection officer sunt niste cursuri foarte bine organizate in care se imbina partea teoretica si partea practica. Prin umare, la aceste cursuri se pune accentul foarte mult pe asimilarea de informatii si puteti invata foarte multe lucruri noi si interesante, precum drepturile unei anumite persoane in ceea ce priveste datele proprii cu caracter personal.

Ce se preda la cursuri data protection officer?

Cum am spus si mai sus, aceste cursuri de data protection officer cuprind foarte multa informatie completa si complexa, dar totodata aveti posibilitatea sa aplicati aceste informatii intr-un stadiu practic.

cursuri data protection officer

Regulamentul gdpr este unul foarte recent aparut si are niste scopuri bine stabilite in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal. Cei care opteaza pentru astfel de servicii de formare si dezvoltare profesionala pot fi persoane specializate in domeniul juridic sau persoane care se afla la inceput de cariere. In cadrul cursului ei vor invata ce inseamna acest regulament si ce se intampla daca nu este respectat asa cum trebuie.

De ce sa alegi un astfel de curs de formare DPO?

La un astfel de curs vei putea invata cat mai multe lucruri noi despre ce este gdpr si ce presupune acesta si vei putea asimila toate modificarile impuse in legislatia in vigoare. Termenii noi in domeniu vor deveni mai familiari dupa finalizarea acestor cursuri data protection officer.

Mai mult decat atat, veti fi foarte bine instruit atat din punct de vedere teoretic, cat si din punct de vedere practic. Veti invata ceea ce presupune princiipile protectiei datelor cu caracter personal, despre drepturile persoanelor vizate dar si despre sanctiunile operatorilor care nu vor respecta normele impuse.

Cursurile sunt oferite de o echipa formata din profesionisti din toate domeniile de activitate si anume echipa celor de la Professionals Business Knowledge Society. Lucrand in cadrul acestei societati numai profesionisti, va puteti pune toata increderea in acestia si sa optati pentru cursurile oferite de ei.

Teooria si practica din cadrul cursului DPO insumeaza un numar de 180 de ore si costul unor astfel de servicii este de 1250 ron (early booking) si 1500 ron (tarif standard). Consulta chiar acum site-ul lor: https://training-professionals.ro/curs-responsabil-dpo/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram