Alege traverse cale ferată de o calitate superioară

27 august 2020
Autor:
IzzyReduceri

Fie că ai nevoie de traverse pentru construcția unei clădiri, traverse cale ferată sau pentru un pod, nu trebuie să neglijezi calitatea acestora. Este important să îți alegi un furnizor de încredere cu produse de calitate, pentru a te asigura că proiectul tău va ieși exact așa cum îți dorești.

Importanța traverselor este dată și prin faptul că ele asigură, prin rezemarea și incastarea lor, stabilirea căii în plan vertical și în plan orizontal.

Informații despre traverse cale ferată

Ce este o traversă și care este rolul ei? Se referă la o piesă de rezistență amplasată sub o construcție și folosită la construirea scheletului unei clădiri, al unui pod, al unei mașini etc.

De cele mai multe ori acestea sunt folosite ca traverse cale ferată și pot fi alcătuite fie din fier, lemn sau beton armat. Rolul acesteia nu este unul neglijabil. Ele sunt amplasate sub șine, cu scopul de a păsra înclinarea acestora. De asemenea, acestea transmit greutatea încărcăturii vehiculelor care circulă pe șine.

Este nevoie de un proces îndelungat pentru confecționarea traverselor. Ele sunt elemente cheie în construcția căilor ferate. Acestea trebuie să dispună de un sistem de prindere si de rezistență care fac posibilă legarea sinelor între ele, oferind în acest fel stabilitate și rezistență. Rolul lor este de a prelua greutatea vehiculului.

O firmă de încredere care fabrică traverse cale ferata vă va oferi o calitate superioară, deoarece felul în care acestea sunt făcute si compoziția lor denotă un produs de calitate.

Traverse cale ferată – cum alegem producatorul ?

O companie cu tradiție în producția de traverse se va afla întotdeauna într-o continuă adaptare la cerințele pieței și își va dori să se perfectioneze. Așa că, dacă sunteți în căutarea acestor materiale, este indicat să colaborați cu specialiști care vor ști ce să vă recomande exact ceea ce aveți nevoie. Aceste firme se vor ocupa de tăierea, rindeluirea si impregnarea lemnului.

Calitatea primează întotdeauna când vine vorba de producerea acestor piese. Scopul unei companii de succes care se ocupă de confecționarea acestora este oferirea unor servicii de primă clasă.

Tipuri de traverse cale ferată

În funcție de întrebuințarea lor, există mai multe tipuri de traverse: traverse de cale ferată normale, traverse folosite la macazuri şi încrucişări sau traverse pentru poduri.

Cele care urmează a fi folosite pentru construirea căilor ferate sunt produse conform SR EN 13145+A1:2012, pentru orice tip de ecartament. În plus, ele trebuiesc impregnate cu creozot de calitate superioară pentru a fi prelungită durata de utilizare.

Firmele produc traverse și elemente speciale care sunt confecționte având anumite caracteristici, în funcție de cererea clientului: elasticitate, absorbtia vibrațiilor și izolare. De asemenea, materialul din care sunt alcătuite poate să difere: fie sunt din stejar, fag sau alte tipuri de lemn. Ele pot fi tăiate și aduse la dimensiunea dorită: standard sau la comandă.

Companiile produc traverse cale ferată conform standardelor internaționale de fabricație. Aceste standarde se referă la: modul de producere, impregnate, paletizate și depozitate.

Traverse cale ferata din lemn sau din beton?

Există mai multe tipuri de materiale din care pot fi alcătuite traversele. Cele din lemn pot fi executate din mai multe tipuri: lemn de esenta moale (de exeplu pin, brad, molid, plop, salcam, ulm), din lemn de esenta tare (de exemplu stejar, fag, gorun, garnita) sau din lemn de esenta specială. Cele din beton sunt alcătuite din betoane de clasă, armatura fiind alcătuită din toroane, fiecare formate din 3 corzi .

Dacă îți dorești o colaborare bună cu o firmă de încredere, calitatea produselor oferite trebuie să fie un factor decisiv pentru tine. Investește în traverse cale ferata  care vor rezista timp îndelungat fără fisuri. Alege calitatea.

Pamirco - traverse lemn

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram