Alege o sănătate orală optimă!

18 septembrie 2023
Autor:
GROWWWISE

O sănătate orală optimă nu este doar despre a avea un zâmbet strălucitor, ci și despre a menține o bună stare generală de sănătate. Agident, un cabinet stomatologic sector 5, este locul unde poți primi aceste servicii dentare profesioniste, fie că avem nevoie de un control de rutină, de un tratament sau de o intervenție mai complexă.

Profesionist nu înseamnă doar cineva care știe să manevreze un periuța de albire sau un aparat de raze X. Nu, serviciile stomatologice profesionale implică un nivel înalt de cunoștințe și expertiză, precum și grijă și atenție pentru detalii.

Un stomatolog profesionist este acela care se adaptează nevoilor fiecărui pacient, care se poartă cu empatie și care este la curent cu cele mai recente tehnici și tehnologii. Este acela care știe cum să facă un implant dentar ca la carte!

 

Servicii oferite de Agident!

Acest cabinet stomatologic oferă o varietate de servicii pentru sănătatea ta orală. Toate aceste servicii sunt prestate de stomatologi profesioniști, experți în domeniu. Aceștia ajung la rezultate fantastice! Iată care sunt serviciile oferite de Agident:

 

Importanța alegerii unui cabinet stomatologic profesionist

În primul rând, când mergi la un cabinet stomatologic specializat, beneficiezi de servicii stomatologice profesionale. Asta înseamnă că vei fi tratat cu respect, cu profesionalism și cu toate cunoștințele necesare pentru a-ți rezolva orice problemă dentală. Nu este doar despre a avea dinți albi și strălucitori, ci și despre a avea o gură sănătoasă, fără probleme sau dureri.

Apoi, un cabinet stomatologic profesionist te poate ajuta să îți menții dinții într-o stare bună pe termen lung. Prin controlul periodic, prin curățarea profesională și prin sfaturile utile pe care ți le oferă, poți evita multe probleme de sănătate dentară. Și nu uita, un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos, nu doar unul alb! În plus, un cabinet stomatologic de încredere îți poate oferi servicii adaptate nevoilor tale.

 

Etapele procedurii de dinți ficși în 24 de ore la clinica Agident

  1. Consultația inițială și stabilirea schemei de tratament: În prima etapă, vei fi evaluat de un medic specialist care va aprecia starea de sănătate a cavității tale orale prin diferite investigații. Se va decide dacă ești eligibil pentru procedură.
  2. Amprentarea digitală: Toate amprentele pentru viitoarele implanturi se fac digital, asigurând confort și adaptare marginală mai bună și mai estetică.
  3. Inserția implanturilor: Inserția implanturilor se face printr-o intervenție chirurgicală minim invazivă și nedureroasă, cu anestezie locală.
  4. Atașarea lucrării provizorii: În maxim 24 de ore de la inserție, se atașează lucrarea provizorie care poate fi folosită imediat.
  5. Atașarea lucrării definitive: După o perioadă de 6 luni, se îndepărtează lucrarea provizorie și se montează lucrarea definitivă.

 

Cum să menții sănătatea orală după vizita la cabinetul stomatologic?

Prima și cea mai importantă abordare este o bună igienă orală zilnică. Periați-vă dinții de două ori pe zi, folosind o periuță cu peri moi și o pastă de dinți cu fluor. De asemenea, nu uitați de ața dentară! Cred că toți am auzit acest sfat, dar serios, ața dentară este esențială pentru a îndepărta resturile alimentare și placa dintre dinții unde peria de dinți nu ajunge. Și nu uitați de curățarea limbii - este o sursă majoră de bacterii.

Un alt aspect pe care mulți dintre noi îl trecem cu vederea este dieta. Zahărul este hrana favorită a bacteriilor care produc carii. De asemenea, consumați multe fructe și legume și nu uitați să vă hidratați suficient.

Este de asemenea important să nu neglijați vizitele frecvente la dentist. Chiar dacă vi se pare că nu aveți probleme, un control periodic poate detecta eventuale probleme în stadiu incipient, când pot fi tratate mai ușor și mai puțin dureros.

 

Agident – companie de încredere!

Agident este partenerul tău numărul 1 atunci cand vine vorba de sănătatea ta orală! Poți intra pe website-ul lor agident.ro pentru mai multe detalii. Dacă ai nevoie de servicii stomatologice oferite de profesioniști, Agident este locul perfect pentru tine. Mai ales dacă vrei să simti că esti pe mâini sigure!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram