Alege o campanie SEO si vei avea de castigat

1 aprilie 2015

SEO te face cunoscut in mediul online! Cele mai recente studii arata ca, in Romania, exista peste 8 milioane de utilizatori de internet. Cei mai multi dintre acestia sunt detinatori de site-uri sau de bloguri, fie personale, fie pentru afacerea pe care o au. Avand in vedere ca accesul la internet a devenit din ce in ce mai util, piata online a impus anumite reguli, pe care daca le respecti motoarele de cautare iti ofera vizibilitate, te promoveaza, iar in caz contrar esti sanctionat. Cel mai la indemana mod de a te face cunoscut este campania de optimizare site din cadrul unui proces de SEO.
Foarte multe afaceri se desfasoara in mediul online, iar lupta pentru ocuparea unei pozitii fruntase in rezultatele motoarelor de cautare este foarte stransa. De aceea este foarte important cum alegi sau pe cine alegi sa-ti promoveze afacerea. Costurile unei astfel de campanii de optimizare SEO difera in functie durata perioadei de optimizare, de stadiul in care te afli in momentul in care decizi sa initiezi aceasta campanie, dar mai ales, de compania care realizeaza procesul de optimizare SEO.
Este foarte adevarat ca preturile unui specialist sunt mai mari decat ale unei persoane neavizate, dar rezultatele muncii unui specialist sunt de durata. Am sa va arat in cele ce urmeaza doar cateva avantaje pe care o campanie de optimizare site vi le poate oferi:
– Trafic crescut – este cel mai vizibil si cel mai mare avantaj pe care un proces de optimizarea SEO il poate crea site-ului tau. Un trafic mare inseamna o sansa in plus de a-ti mari veniturile.
– Costul optimizarii per click pentru motoarele de cautare este 0. Chiar daca o campanie de optimizare SEO presupune anumite investitii, care la prima vedere pot parea cam mari, aceste costuri se vor amortiza pe termen lung.
– Studiile arata ca oamenii tind sa aiba incredere in site-urile care au crescut organic, in detrimentul celor care s-au dezvoltat cu ajutorul reclamelor sponsorizate.
– Un alt avantaj major pe care optimizarea SEO il ofera este faptul ca rezultatele continua sa apara si la cateva luni dupa ce procesul de optimizare s-a incheiat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram