Alege din gama de dispensere pentru dezinfectanti de la PressGel.ro

10 iulie 2020
Autor:
flavius noja

Alege sa iti protejezi cat mai bine afacerea, clientii si angajatii de noul Coronavirus cu gama de dispensere pentru dezinfectanti de la PressGel.ro.

Acestea sunt realizate pentru a se ridica la standardele europene si ofera sansa decontaminarii palmilor de virusi si la cresterea gradului de protectie impotriva noului virus.

Un echipament foarte esential in dotarea oricarei afaceri pe perioada pandemiei este dispenserul pentru dozatoarele de geluri sau sapunuri. Aici ne referim fie la utilizarea casnica sau cea de business. Mai ales in cazul spatiilor comerciale, sediilor de birouri mici sau mari, unitatiilor Horeca, domeniilor medicale si educationale sau la banci - decizia de achizitie a unui dozator de sapun sau dezinfectant trebuie sa fie luata dupa o analiza atenta a nevoilor companiei si a optiunilor din piata.

Iata cateva criterii dupa care sa alegi un dispenser pentru dezinfectanti de la PressGel.ro:

Orice fel de dispozitiv de dozare a sapunului sau a dezinfectantului este prevazut cu un sistem de apasare care va elibera o cantitate necesara de sapun sau dezinfectant. Trebuie astfel sa ne uitam la riscul de contaminare cu germeni - acesta va fi mult mai ridicat pentru centrele medicale dar si in alte medii cum sunt centrele locale de infrumusetate, hala de productie, alimentarele si magazinile comerciale.

Mai trebuie sa ne uitam la modul de prindere a dispenserului de dezinfectant. El se poate monta pe podea dar si pe perete in functie de spatiul pe care il avem la dispozitie.

Alt criteriu foarte important este numarul de persoane care vor utiliza regulat dispenserul. Trebuie sa stim ca exista germeni peste tot, dar cu cat mai frecventata este zona unde se amplaseaza dispenserul cu atat mai multi germeni vor fi. De aceea pentru a reduce riscul de contaminare trebuie sa alegem un dispenser de dezinfectare de la Pressgel.ro

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram