Albirea dentara si implicatiile acestei proceduri

Credeti ca un zambet minunat va poate imbunatati aspectul fizic si viata sociala? Aproximativ 96% dintre respondentii unui sondaj efectuat de Academia Americana de Cosmetica Dentara, au raspuns afirmativ intrebarii. Dintre acestia, cam 50% declara ca nu sunt multumiti de starea actuala a zambetului lor, insa 70% ar putea face imbunatatiri daca ar profita de serviciile stomatologiei cosmetice.

Exista o mare varietate de tratamente disponibile astazi, care pot schimba complet modul in care oamenii se simt in legatura cu zambetul lor. De la albirea dintilor ingalbeniti, pana la repararea dintilor ciupiti sau fisurati, indreptarea decalajelor, chiar si aditie de gingie, posibilitatile sunt aproape nelimitate. Daca simtiti ca zambetul are nevoie de imbunatatiri, indiferent de varsta, adresati-va unui medic specialist care sa va ajute sa obtineti ceea ce ati visat intotdeauna.

Albirea dintilor este o procedura eficienta la preturi accesibile, care poate produce rezultate extraordinare imediat. Apeland la un specialist, dinti isi pot schimba culoarea cu pana la opt nuante mai deschise dupa doar un singur tratament. Tratamentele de albire la domiciliu, ofera rezultate similare intr-un interval de timp mai lung. Indiferent de metoda abordata, important este ca va veti dori sa zambiti.

Albirea dentara implica aplicarea solutiilor de albire pe dinti. Acestea ataca moleculele organice colorate care se gasesc intre smalt, invelisul exterior al dintilor, si dentina, materia dentara de sub smalt. Pentru petele de suprafata este suficient ca solutia sa stea pe dinti 30 de minute, insa petele din profunzime ar putea necesita chiar si mai multe sedinte.

In general, albirea dentara este sigura deoarece substantele chimice folosite pentru a ataca moleculele organice nu afecteaza in mod semnificativ structura minerala a dintelui in sine. Exista numeroase studii care sustin siguranta generala a acestei proceduri, desi este posibil sa apara o anumita sensibilitate ca efect secundar temporar. Cele mai utilizate substante de albire a dintilor, au la baza peroxid de hidrogen si peroxid de carbanima.

Cea mai buna clinica stomatologica din sector 2 | elveto-dent.ro

clinica stomatologica din sector 2

Cu toate ca la clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent, puteti avea parte de servicii de cosmetica dentara, profesionistii acestei clinici ofera si servicii care tin de stomatologia generala. Asta inseamna ca oricand aveti nevoie de o extractie de masea de minte in sector 2 sau de alte servicii, va puteti baza pe profesionistii Elveto Dent! Accesati https://elveto-dent.ro/, studiati oferta si programati urmatoare consultatie!