Albire dentara cu tehnologii de ultima generatie

4 august 2022
Autor:
Touch Media

Pete la nivelul dintilor? Dinti ingalbeniti si fara stralucire? Avem noi solutia! Daca si pentru tine un zambet alb si stralucitor inseamna un plus de incredere in tine, inseamna a te simti confortabil chiar si fara machiaj, atunci e momentul sa faci o albire dentara profesionala in Bucuresti, la Neoclinique. Aceasta metoda de estetica dentara este cea mai rapida si mai confortabila prin care se indeparteaza petele de pe dinti si reda stralucirea si albul dintilor de altadata. Aceasta procedura trebuie realizata in cabinetele medicilor stomatologi, intr-un mediu sigur din toate punctele de vedere.

Unul dintre cele mai cerute tratamente de estetica dentara este albirea dentara Bucuresti, pentru ca este rapida si eficienta, nu este dureroasa si costurile nu sunt exorbitante. Foarte putine persoane au un zambet alb in mod natural, iar din cauza factorilor externi acestia ajung galbeni sau patati. Efectele albirii dentare dureaza pana la 2 ani, cu mentiunea de a tine cont de sfaturile medicului stomatolog pentru ingrijire. Albirea profesionala a dintilor este recomandata nu numai datorita rezultatelor grozave, ci si pentru gradul ridicat de confort pe care il ofera. Intreaga procedura se realizeaza rapid, fara durere, iar pacientii pot obtine cu usurinta rezultatul dorit. De asemenea, albirea dentara profesionala este 100% sigura. Aceasta a fost testata atent de catre profesionisti, aaa ca siguranta este garantata.

Albirea dentara profesionala se realizeaza intr-o singura sedinta si este recomandata persoanelor peste 18 ani. Consumul de alimente si bauturi care pateaza, fumatul sau tratamentul cu tetraciclina pot scadea perioada in care efectul albirii este vizibil. Te poti programa in cadrul clinicii de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique la un consult de specialitate, unde medicul iti va spune exact ce procedura este potrivita pentru tine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram