fbpx

Alaturi de tine la evenimentele tale

Vrei sa ai un eveniment modern si original? Tricourile personalizate au devenit un must have la  evenimentele importante. De cele mai multe ori oamenii aleg tricourile personalizate pentru familie, la aniversarea copiilor, la o petrecere intr-un cadru intim, la un eveniment special care trebuie sa ramana memorabil si chiar la festivaluri si concerte. Daca esti un fan infocat, cu siguranta vei dori sa iti personalizezi tinuta cu cantaretul favorit sau artistul preferat. Poti alege dintr-o paleta larga de tricouri personalizate sau iti putem imprima tricoul cu textul ales de tine.

Pe site-ul Greenfish gasiti tricouri din bumbac 100% cu mesaj unice, amuzante, emotionante, pentru toata familia. Daca vreti sa comandati tricouri personalizate pentru grupuri mari, Greenfish are o super oferta la comenzile pentru grupuri de peste 15 persoane, beneficiate de o reducere de 20% la comanda finala. Daca ai nevoie de noi pentru evenimentele speciale din viata ta ne gasesti pe site, pe Facebook sau Instagram si poti comanda telefonic sau direct de pe site tricourile potrivite pentru tine si familia ta.

Pentru ocaziile speciale din viata ta, pentru un eveniment complet si o petrecere inedita iti recomandam tricourile personalizate pentru grupuri mari. Intra pe site-ul Greenfish si alege din colectia noastra, garderoba ta preferata sau vino tu cu ideile tale si noi le personalizam.