Alatura-te si tu celei mai mari comunitati de iubitori de lectura!

Recenzii de carti

Desi exista multe persoane care sustin ca publicul larg din Romania nu mai obisnuieste sa citeasca, exista o comunitate de cititori care isi doresc sa gaseasca lecturi care sa ii provoace sa gandeasca si sa ii faca sa priveasca lumea din jurul lor cu ochi noi.

In acest deceniu al tehnologiei, care evolueaza uneori foarte rapid si in contextul in care “timpul inseamna bani”, multi cititori avizati aleg sa apeleze la anumite magazine online specializate pentru a isi cumpara carti, in loc de a se deplasa la librarie. Un site bine organizat poate reprezenta o librarie online, acel loc in care te destinzi, dar in acelasi timp unde poti cauta exact ce carti sunt pe placul.

Recent, s-a deschis platforma online https://carturarul.ro, un site unde pasionatii de lectura pot citi recenzii succinte, dar sugestive, ale unor carti din diverse domenii.

Platforma online Carturarul.ro a creat, printr-un design sugestiv, imaginea “carturarului” modern, ancorat in realitatea acestor ani, in care tehnologia poate fi o prietena a inclinatiei catre lectura si poate facilita accesul la anumite lecturi, in loc sa inhibe aceasta dragoste catre carti care se dovedeste extrem de importanta, atat pentru adolescenti cat si pentru adulti.

Cum atrage site-ul Carturarul.ro cititorii din Romania dornici sa gaseasca acel mediu in online in care sa se simta ca “acasa”?

Inca de la o prima vizita, cititorii din Romania vor observa interfata atractiva a site-ului. Culoarea aleasa ca nuanta principala a paginii armonizeaza cu imaginea reprezentativa, portretul acestui “carturar modern”, care diferentiaza site-ul de altele din acelasi domeniu.

In privinta cartilor pe care le pot cauta pe acest site, Carturarul.ro se remarca prin faptul ca ofera recenzii succinte, la obiect, fara a se pierde in detalii, dar in acelasi timp creionand sumar si  elocvent “portretul” cartii respective.

Recenziile existente pe Carturarul.ro doar creioneaza plotul cartilor de belestrica, nu ofera direct informatiile esentiale, “stricand” bucuria lecturii si dezvaluind cititorilor misterul cartilor respective. Ele sintetizeaza anumite aspecte esentiale si expun in fata comunitatii de cititori din Romania de ce este bine sa cumperi cartea respectiva si ce iti aduce in plus investitia timpului in acea lectura.

Ce fel de carti poti intalni pe site-ul Carturarul.ro?

Aceasta comunitate de iubitori de lectura se orienteaza asupra mai multor tipuri de cititori. Astfel, aici poti intalni carti de belestrica, nume clasice sau moderne, unele dintre aceste carti fiind si adapte pentru cinematografie.

Pe langa cartile de belestrica, cititorii pot citi aici recenzii ale unor carti de psihologie.

Indiferent ce carti iti place sa citesti, Carturarul.ro este acel loc unde te vei simti ca acasa!