Ajutor umanitar pentru Liliana Cozma: „Îmi doresc sa mai traiesc sa îmi vad copilul la facultate”

Acest tratament costă cel puțin 6.000 de euro pe lună, însă, în funcție de ce îi administrează Lilianei medicii germani, poate costa și mai mult. Din păcate, tratamentul nu este suportat de Casa de Asigurări de Sănătate din România, iar Liliana are nevoie de minimum 10 şedinţe pentru a se vindeca. În acest moment a făcut 3 ședințe, dar are nevoie de suport financiar pentru a continua. Şansele de vindecare sunt mari, dovezi reale fiind cazurile de cancer și alte boli grave vindecate prin acest tratament de medicii germani. Însă, acum, banii sunt marele obstacol în calea însănătoşirii ei.

Liliana are parte de tot sprijinul familiei, un soț minunat și un copil extraordinar de 17 ani. „Îmi doresc să mai trăiesc, să îmi văd copilul la facultate. Îmi doresc să mă bucur alături de el când se va căsători. Îmi doresc să îmi cresc nepoții”, spune ea.

Mai multe informații despre tratament și modalităţile de a o ajuta pe Liliana sunt disponibile pe website-ul ei.
Tratamentul cu imunoterapie este realizat la clinica doctorului Thomas Nesselhut, din Duderstadt, Germania. Acest tratament a fost intens mediatizat la noi prin cazul Anei Maria Crăciun, care s-a vindecat, deși medicii nu îi mai dădeau nicio șansă. Tratamentul constă în principal într-un vaccin cu celule dendritice, o descoperire care a fost premiată cu Premiul Nobel pentru medicină. Pe website-ul Lilianei, la rubrica Despre tratament, sunt puse mai multe informații relevante despre vaccin şi alte proceduri recomandate de medicii germani.