Ajuta-i pe copiii de azi sa cunoasca literatura anilor de aur! Vinde cartile vechi la anticariat!

4 octombrie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Povestile care le-au alinat copilaria adultilor de astazi au ramas intr-un colt de suflet... si de biblioteca. Nimeni nu le-a mai deschis, iar praful si uitarea s-au asternut peste ele. Este trist pentru o carte sa aiba un asa destin. Din acest motiv, toti cei care detin volume de care nu mai au nevoie pot opta pentru vanzarea lor catre un anticariat care cumpara cărți, cum este de exemplu Anticariat Cărți.

Povesti vechi, clienti noi

Luna Betiluna si Dora Minodora”, „Merghen si prietenii lui” sunt doar doua titluri din marea de povesti a anilor apusi. Cu siguranta sunt multi parinti care si-ar dori sa le insufle si copiilor lor dragostea pentru lectura, ajutandu-i sa cunoasca acele povesti magice cu care ei au crescut. In unele case, aceste carti nu mai prezinta interes si de aceea contactarea unui anticariat este de dorit.

Cei de la Anticariat-Carti.com sunt interesati sa cumpere volume vechi, din orice domeniu, pentru ca iubesc cartile si vor sa le redea libertatea, sa le ajute sa aduca lumina si bucurie in fiecare casa in care sunt dorite.

Anticariat care cumpara cărți | Cumparatori de carti vechi | Anticariat-Carti.com

anticariat care cumpara cărți

Experienta ii ajuta pe anticari sa evalueze corect oferta de carte si totul se va materializa intr-o tranzactie care ii va oferi mai multe beneficii vanzatorului, printre care se numara: obtinerea rapida a unor bani pe care ii poate folosi dupa bunul plac, bucuria ca a valorificat niste obiecte care nu-si mi gaseau locul in casa si crearea unui spatiu in biblioteca.

Cum se pot vinde cartile

In momentul in care se decid sa vanda volumele care le prisosesc, oamenii pot contacta acei cumparatori de carti vechi care sunt cunoscuti si apreciati pe piata. Din momentul respectiv, un anticar se va deplasa la ei acasa, va evalua volumele si va stabili un pret.

In scurt timp, are loc vanzarea, iar cumparatorul il va ajuta in acest fel pe vanzator sa-si elibereze biblioteca sau chiar camera, impachetand cartile si preluandu-le cu cea mai mare grija, fara a le deteriora. Tot procesul poate dura chiar si o singura zi. Simplu si rapid, oamenii se pot bucura ca au luat cea mai buna decizie!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram