Airsoft – jocul responsabilității la îndemâna fiecăruia dintre noi!

Copiii din noi vor iubi întotdeauna jocurile copilăriei, cele în care ne bucurăm de armele de jucărie, din plastic de calitate inferioară, dar care ne ofereau atât de multe motive de distracție. Astăzi, ajunși în stadiul de adulți, încă ne mai putem delecta cu un joc în care, dincolo de bucuria de a ne simți pentru o clipă copii, vom învăța mult mai multe despre noi și care ne va ajuta să ne descoperim anumite caracteristici și trăsături pe care le țineam cumva ascunse.

Iar una dintre aceste trăsături este responsabilitatea pentru acțiunile noastre și pentru modul în care vom învăța să reacționăm atunci când interacționăm cu alte persoane pe terenul de joc (liderul echipei, coechipieri și adeversari). Chiar dacă avem în mâini niște pistoale airsoft, de fapt, ținem în mână niște destine, a căror curs îl vom hotărî prin acțiunile noastre. Iar veridicitatea armelor contribuie și mai mult la crearea unei senzații de realism, ceea ce va duce jocul la un nivel superior din toate punctele de vedere, oferindu-ne o experiență completă, unică și fără egal!

Jocul care te responsabilizează pentru viața reală!

Spre deosebire de alte jocuri care se încadrează în genul acesta de acțiune, airsoftul le oferă participanților și practicanților posibilitatea de a-și asuma fiecare decizie pe care o iau pe terenul de joc. Dacă ești liderul echipei, toți membrii sunt în responsabilitatea ta și trebuie să iei cele mai bune decizii strategice pentru a-i aduce pe toți în punctul final al jocului. Orice pierdere înseamnă că tu ești vinovat de modul în care ai implementat strategia de joc. La rândul tău, dacă ești unul dintre jucătorii din echipă, este responsabilitatea ta dacă nu-ți acoperi coechipierii și nu iei deciziile corespunzătoare, în interesul echipei.

Cu siguranță că pe Airsoft.ro vei găsi arme airsoft de calitate superioară și o mulțime de accesorii care îți vor oferi atu-uri pe terenul de joc. Dar nicăieri nu o să găsești calitatea de a-ți asuma o serie de decizii, mai ales atunci când este vorba despre responsabilitate. La fel ca în viața reală, atunci când te afli în fața unei decizii capitale, a unui drum care se bifurcă, pe terenul de joc vei învăța că atunci când ai luat o decizie trebuie să știi dinainte că este cea mai bună. În acest mod, prin intermediul acestui joc vei învăța să te pregătești pentru realitatea de zi cu zi, în care airsoft-ul este perceput doar ca un joc, nu ca un formator de caractere, așa cum este în realitate!